Victorie fără glorie

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 26 May. 2014, 10:59 Stiri
Victorie fără glorie

Cu gândul mai mult la vacanță decât la fotbal băieții de la FC Hunedoara au făcut act de prezență și vineri la jocul de pe teren propriu cu Vulturii Lugoj, unul fără miză pentru ei de altfel ca toate celelalte 6 meciuri din play off de până atunci dar și ca celelate 3 care vor urma.
 
Plictiseală mare a fost și în tribune unde aproximativ 150 de spectatori s-au ascuns de soarele arzător și și-au omorât timpul spărgând semințe.
 
„Veteranii” duc greul

Nici pe banca tehnică ambianța nu a fost mai pozitivă. Prins de „importanța” partidei antrenorul Romulus Gabor a uitat de tot de ceea ce și-a propus atunci când a preluat pe FC Hunedoara: „promovarea jucătorilor tineri de la grupele de juniori”, și a pariat încă odată pe mâna veteranilor și a câștigat! Greu, la limită, dar a câștigat.
 
Elvis Dîrvaru în minutul 15 – șut cu latul din 10 metri și Ciprian Pepenar (foto, 29”), au marcat și au întors tabela pentru încă o victorie fără glorie.
Scorul a fost deschis repede și spectaculos de Vlădia care a marcat un eurogol – șut de la 35 de metri, central, direct în vincl în stânga lui Dragotă (6”).
 
Repriza secundă a fost anostă cu excepția ultimului minut în care Flavius Nicula a ratat ocazia meciului: șut scos de pe lina porții de un fundaș advers.
 
FC Hunedoara  2 (2)
Dragotă – Al. Petresc, Homei, Găceanu (54” R. Muntean), Boldea – J. Vajda (cpt.)(80” R. Blaga), Bratima – Pepenar, Șoit (85” Lorincz), Lintaru – Dîrvaru
Antrenor: Romulus Gabor
 
Vulturii Lugoj   1 (1)
Micșa (cpt.) – Roman, Vlădia, Ștreangă (46” Loga), Neagu – Precupanu, Ivașcu (46” Rogozinaru), Vînătu (62” Ploscariu), Ardelean (54” Marta) – Dobra, Radosav
Antrenor: Ilie Rotariu
 
Au marcat: Dîrvaru (15), Pepenar (29”) / Vlădia (6”)
 
Arbitru: Constantin Stamatoi (Moldova Nouă). Asistenți: Emanuel Cicu (Caransebeș) și Silviu Haramuz (Reșița).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 150.

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 26 May. 2014, 10:59 Stiri
Pe aceeași temă