Victorie cu cap! Radu contribuie decisiv la continuarea invincibilității

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 13:58 Stiri

Folosit pentru prima dată titular în ofensivă atacantul lui FC Hunedoara, Ionuț Radu a marcat unicul gol al partidei cu SeSo și totodată primul personal în campionat.

Lider detașat în C5, FC Hunedoara își continuă seria de invincibilitate. A bătut și pe SeSo Câmpia Turzii.

FC Hunedoara a învins sâmbătă, la limită, pe SeSo Câmpia Turzii într-un meci care a contat pentru etapa a VIII-a a Ligii a III-a, Seria a V-a și la finalul căruia a bifat a șaptea victorie la rând din tot atâtea jocuri disputate. Unicul gol al partidei disputate pe arena „Michael Klein” a căzut din fază fixă în finalul primului act. Mingea aruncată în careul mic din lovitură liberă de Bogdan Roiu a fost trimisă în poartă, cu capul de atacantul Ionuț Radu. Gazdele puteau intra la cabine cu avantaj de două goluri însă mingea șutată cu dreptul din careu de Pepenar a mușcat bine din bara transversal și s-a scurs în aut (43).

Hunedoara a ratat un penalty!Hunedorenii au căutat poarta adversă și după pauză însă portarul Sebestyen a fost la post de fiecare dată blocând-ui pe Făgărășanu (48) și Ionuț Radu (58). În mână bună Sebestyen a parat și lovitura de la 11 metri executată slab de Robert Cristian și scoasă de Pepenar care a fost faultat în careu (64). Acestea au fost cele mai mari oportunități ale trupei antrenate de Marius Opric de a se desprinde decisiv pe tabelă însă, deși așa pare jocul nu curs doar într-o singură direcție. SeSo a fost în joc tot timpul iar Marinescu a avut prima mare ocazie a meciului însă șutul său din 8 metri a fost respins salvator în corner de Cuciula (37).

FC Hunedoara 1 (1)
Dragotă – Dosan, Ambruș, Cuciula, B. Roiu – Găceanu (77 Zdrîncu), R. Cristian (67 Lintaru), J. Vajda(cpt;), Pepenar (88 Vișan), Făgărășanu, I. Radu (63 Suciu).
Antrenor: Marius Opric.

Seso Câmpia Turzii 0 (0)
Sebestyen – Cureteu, Popa (cpt.), Văsâie, Kelemen, Marin (59 Mocan), Costea (46 Covaciu), Chișu (87 C. Popan), V. Pop (64 Moteț), Marinescu, Fertea.
Antrenor: Cosmin Văsâie.
A marcat: Ionuț Radu (40)

Arbitru: Cosmin Corocan (Reșița). Asistenți: Dănuț Birău (Târgu Cărbunești) și Gheorghe Dănășel (Bumbești Jiu).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 800.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 13:58 Stiri
Pe aceeași temă