Valerii Moraru îi dă replica lui Ionel Ganea: „Am adus un grup mare de fotbaliști la insistențele lui, pe care pe urmă am fost nevoiți să-i plătim să plece”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2015, 11:05 Stiri
Valerii Moraru îi dă replica lui Ionel Ganea:**

Valerii Moraru a ținut să-i dea replica lui Ionel Ganea, fost antrenor în turul campionatului trecut la Rapid, după atacurile repetate ale acestuia asupra patronului din Giulești, care în opinia sa este vinovat pentru situația în care se află echipa din Giulești în acest moment. Bucureștenii au retrogradat la finalul acestui sezon de Liga 1 și vor evolua în liga secundă.

„Ganea nu a avut acces la actele contabile, așa că nu știu dacă putea spune mai mult decât a spus. Asta e poziția lui Ganea și mereu când a putut să ne atace, ne-a atacat, dar a uitat că a plecat cu trei salarii în avans, că am adus un grup mare de fotbaliști la insistențele domnului Ganea, pe care pe urmă am fost nevoiți să-i plătim să plece. A uitat câte puncte am făcut în tur…”, a declarat Valerii Moraru, conform Digi Sport.

Ionel Ganea, antrenorul celor de la Dunărea Călărași, echipă cu care a promovat în Liga 2, s-a declarat dezamăgit de felul în care a fost tratat în Giulești, unde a antrenat-o pe Rapid în primele nouă etape ale sezonului trecut. „Suporterii aceia care se dau mari rapidiști și acest Moraru, care se dă mare patron, au distrus acest club. Din păcate, nu e patron. Dacă aș fi rămas, până în iarnă am mai fi acumulat puncte, iar apoi alta era situația în retur. Dacă aveam stabilitate, era altceva. Se obișnuiau și jucătorii cu metodele mele de antrenament. Deja făcusem o echipă destul de bună și puteam obține puncte sau, oricum, mai multe decât se obținuseră în tur”, spunea Ganea, în urmă cu o săptămână, pentru Prosport.

INTERVIU | Ionel Ganea a promovat cu Dunărea Călărași: „Vreau în Liga 1”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2015, 11:05 Stiri
Pe aceeași temă