UTA BD revine cu un punct de la Sebiș. Nagy: „Dacă eram mai pragmatici, puteam pleca învingători”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 14:25 Stiri

UTA Bătrâna Doamnă s-a întors cu un punct din deplasarea de la Sebiș. După ce au deschis scorul prin Ousmane Gueye în minutul 17, jucătorii lui Roland Nagy s-au văzut egalați în minutul 70 după reușita lui Ionuț Radu. Egalul ține în prima parte a clasamentului Seriei a IV-a cele două echipe, însă au în spate două și trei puncte față de liderul Becicherecu Mic.

Trăgând linie, Roli Nagy se poate declara satisfăcut cu un punct obținut în deplasare. Deși, „am venit să plecăm cu 3 puncte”, a remarcat antrenorul utist. „A fost o primă repriză mai bună a noastră, am avut și avantaj, apoi gazdele trebuiau să riște, au ieșit la joc și ne-au pus probleme, mai ales după ce am rămas în inferioritate numerică. Dar e un punct la o echipă foarte bună și nu e puțin lucru. Dacă eram mai pragmatici, puteam pleca învingători. În inferioritate e greu, Ionuț Radu a avut o execuție, ceea ce am și pregătit la antrenamente, ne-a taxat acolo… Trebuie să ne mulțumească punctul, putea fi și mai rău. Important e că suntem neînvinși, acest lucru trebuie să ne dea continuitate în următoarele jocuri. N-am profitat de momentele când eram în avantaj. La 1-1, au avut elan și ne-au dominat, dar și așa am avut oportunitățile noastre. Privim încrezători următoarele etape”, e de părere Nagy.

VEZI înregistrarea VIDEO a partidei de la Sebiș

UTA s-a rupt după o oră. Mai întâi a venit eliminarea lui Hlistei, apoi eforturile imense depuse de Norbi Varga și-au spus cuvântul, iar mijlocașul a trebuit să fie înlocuit. Dacă în cazul lui Varga e vorba de probleme la inghinali, în ceea ce-l privește pe Hlistei, Roli Nagy a explicat că așteaptă maturizarea. „Sper să învețe din ce s-a întâmplat. A făcut două prostioare mari, ne-au costat, ne puteau costa punctul, câteodată și un gol înseamnă ceva în economia clasamentului. Va suporta consecințele, conform Regulamentului de Ordine Interioară. Dar arbitrul are tot timpul de explicat, Hlistei a dat în minge și a auzit fluierul, la adversar nu a fost așa. Dar nu analizez eu arbitrajul”, a remarcat tehnicianul alb-roșiilor.

VEZI o GALERI FOTO de la meciul Național Sebiș – UTA BD

„Bătrâna Doamnă” poartă o „perlă neagră”! Ousmane: „Când am văzut suporterii…”

Atacantul utist Ousmane Gueye e la al treilea gol din campionat, după dubla semnată runda trecută! Gueye s-a arătat fascinat de atașamentul fanilor arădeni, care au umplut viitoarea tribună II (încă e în construcție) a stadionului din Sebiș.

„Am avut încredere, mai ales când am văzut suporterii! Ploua, meciul era foarte greu. Le mulțumesc colegilor mei care iar m-au ajutat. Am vrut să câștigăm, sincer, nu m-am gândit că facem egal, am tot sperat că mai dăm un gol. Dar așa a vrut și Dumnezeu. Următorul meci sigur luăm trei puncte! Mă bucur că suntem neînvinși și îmi pare rău pentru Hlistei. E o lecție pentru el și pentru noi, avem nevoie de el”, a spus atacantul de abanos al UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 14:25 Stiri
Pe aceeași temă