Un gol, două bare și cam atât

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 15:08 Stiri
Un gol, două bare și cam atât

La primul joc din 2013 în fața propriilor suporteri FC Hunedoara a învins, sâmbătă, la limită, cu scorul de 1-0 pe Național Sebiș într-un joc care a contat pentru etapa a XVII-a.

Unicul gol al meciului a căzut dintr-o fază care nu anunța nimic și a fost marcat din careu de mijlocașul Adrian Pepenar în minutul 22. Mingea plecată din bocancul decarului hunedorenilor și care se anunța o veritabilă centrare la atins pe ex-hunedoreanul Buta și a aterizat spectaculos în poarta arădenilor.

Gazdele au mai trimis de alte două ori mingea în bara transversală. Făgărășanu putea face 2-0 dar mingea șutată de la 15 metri a izbit violent cadrul porții și a revenit în teren (27). După pauză și Robert Cristian a pus balonul pe bară cu un șut-centrare tocmai din tușă (77).

La fel de bine scorul putea fi egal dacă sebișenii Ceaca și Budur nu s-ar fi jenat reciproc în careul mic de unde au trimis mingea periculos pe lângă poarta lui Dragotă (82).

În rest tot ce s-a întâmplat pe gazon a semănat cu un meci de trântă în care gazdele au fost mai mereu tăvălite. Și oaspeții au căzut, însă la pauză pe tunelul ce duce spre vestiare. Ambruș fiind acuzat că l-ar lovit cu pumnul pe Ceaca.
Cu această victorie liderul din C5, FC Hunedoara a făcut 38 de puncte și menține la 4 puncte distanța de ocupanta locului 2, Olimpia Satu Mare.

FC Hunedoara   1 (1)
Dragotă – Dosan, Ambruș, Cuciula, Trășcan – J. Vajda (cpt;), Găceanu (73 Bier), R. Cristian (84 Lintaru), Făgărășanu, Pepenar (90 Suciu) – Fl. Nicula (57 I. Radu).
Antrenor: Marius Opric.

Național Sebiș  0 (0)
Soltesz – Feieș (89 Siminiceanu), Buta, Albert, Jude (79 Budur) – Rodriguez, Avădanei – Bozian (cpt; 89 Ivancea), Izzeldin (55 Coțan), Suslak – Ceaca.
Antrenor: Mihai Petcuț.

A marcat: Pepenar (22).
Arbitru: Cristian Brașovean. Asistenți: Monica Rigo și Adrian Nasc (toți din Cluj Napoca).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 500.

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 15:08 Stiri
Pe aceeași temă