„Umblăm puțin la bani!”

02 Nov. 2011, 16:00 Stiri
„Umblăm puțin la bani!

Președintele timișenilor, Ioan Miculaș dă vina pe jucători pentru ultimele rezultate de „afară” și îi amenință pe aceștia cu întârzierea salariilor în cazul unei noi dezamăgiri.

Printre favoritele la promovare, pentru al treilea sezon consecutiv, formația din „Orășelul vinului” pare să se împiedice mereu în preajma primului loc. Recașul a pierdut al doilea meci din acest sezon în etapa trecută, la Școlar Reșița, scor 0-1, și s-a îndepărtat la trei puncte de obiectiv.

„Nu se întâmplă nimic până în iarnă. Umblăm puțin la bani, cum jucătorii nu produc 100%. Nu înțeleg ce se întâmplă în deplasare, am crezut că la Becicherec a fost o întâmplare. La Reșița nu am jucat bine, dar meritam un egal, au dat gol în minutul 90 dintr-un penalty…”, a declarat Miculaș pentru liga2.ro.

Acesta a fost prezent împreună cu tehnicianul Cosmin Petruescu la jocul de la Giarmata al adversarei din următoarea etapă. În cazul unei victorii, recășenii depășesc în clasament Bihorul Beiuș, actualul lider al seriei „C5”. „Este un meci important cu echipa de pe locul întâi. Vrem să câștigăm, trebuie să și putem. Beiușul e o echipă bună, pune probleme la fazele fixe”, a conchis Ioan Miculaș.

Jocul dintre ACS Recaș și Bihorul Beiuș se dispută sâmbătă de la ora 14 pe „Atletic”. Arbitrii întâlnirii sunt, Segiu Popa la centru, ajutat la tușe de Casian Băla și Alin Virgil Damian (toți din Aiud).

Articol scris de Cornel BIHOLARI

02 Nov. 2011, 16:00 Stiri
Pe aceeași temă