Traore o duce pe CFR II spre Liga a II-a

22 May. 2009, 21:30 Stiri
Traore o duce pe CFR II spre Liga a II-a

Atacantul de 19 ani, Lacina Traore (foto) a fost trimis de Conceicao să joace pentru echipa a II-a, în deplasarea de azi de la Silvana, derbyul Seriei a VI-a pentru barajul care duce în Liga a II-a.

Longilinul atacant ivorian a reușit să marcheze trei goluri, în minutele 28, 47 și 72, în victoria de azi cu 4-2 a clujenilor. Pentru CFR II a mai marcat Felecan în minutul 90, în timp ce pentru Silvania a punctat Dănilă în minutele 19 și 22.

Eroul meciului, Traore, a fost eliminat în minutul 82, în urma unui fault dur.

După 32 de etape, CFR II este pe locul 3, la egalitate de puncte cu Silvana, dar are avantaj în meciurile directe, criteriu care va fi decisiv la finalul sezonului.

„A fost un meci disputat în care Silvana a început mai bine și a profitat de greșelile noastre. Am jucat cu cinci juniori, aici fiind inclus și Traore. Sunt mulțumit, în ultimele 2 etape va depinde numai de noi dacă vom ajunge la barajul pentru Liga a II-a”, a declarat antrenorul lui CFR II, George Ceorceri. “Eu cred că este un lucru bun pentru Traore că joacă la echipa II. Chiar dacă nu prinde lotul, el trebuie să își păstreze ritmul competitiv. Este un jucător tânăr și poate crește”, a mai spus antrenorul clujenilor.

 

Articol scris de Daniel Lup
 

22 May. 2009, 21:30 Stiri
Tags:
Pe aceeași temă