„Torje” salvează matematic „virușii”!

15 May. 2012, 23:00 Stiri

Cu 36 de puncte, „virușii” sunt deja cu gândul la un nou sezon de Cupa României, după ce s-au salvat și matematic de la retrogradare. Virușii lui Ghișa au cinstit cu brio sărbătoarea patronului. De ziua veterinarului, Sănătatea a bătut Voința Livezile și amâna finalul datelor retrogradării în C6, deși Zlatna a pierdut acasă.

Conduși la pauză, „virușii” lui Semeniuc au întors-o „ca la Ploiești” în a doua parte prin cel mai scund jucător din echipă, Crișan. „Torjică” a punctat de două ori, ambele reușite cu capul, și a devenit astfel cel mai bun marcator al Sănătății în acest sezon de C6. „Ce e așa de mirare că am dat gol cu capul, chiar și de două ori? Doar am mai făcut-o până acum și în cupă! Prietenii știu de ce!”, exulta de bucurie la finalul meciului jucătorul „virușilor”, care a dedicat victoria patronului. Ghișa a sărbătorit victoria la final atât alături de jucătorii săi cât și colegii de breaslă, astăzi fiind „ziua veterinarului”.
Altfel, jocul a început cu 20 de minute față de ora stabilită din pricina unei ploi torențiale.

Sănătatea Cluj – Voința Livezile 2-1 (0-1)
Au marcat: Crișan (48, 86) – Bugnar (16-pen)
Todoran – Hoca, Simioancă, Șoș, Cl. Rus (80 Vădana) – B. Rus (90 Ioniță), Albu, Kiș – Nicula (74 Văidean), Ghiorma (50 Gașpar), Crișan
Antrenor: Marius Semeniuc
Rezerve: Cârlan – Miclăuș, Bucur

Articol scris de Andra LUPOU

15 May. 2012, 23:00 Stiri
Pe aceeași temă