Toma, președinte!

11 Aug. 2011, 17:08 Stiri
Toma,** președinte!

Principalul finanțator al echipei, Silvan Toma (28 de ani, foto), a fost numit președinte executiv al Consiliului Director al FC Hunedoara urmând ca în zilele următoare el să semneze contractul de finanțare. Toma va conduce clubul împreună cu vicepreședintele Gelu Simoc, ambii având drept de semnătură.

Investirea lui Silvan Toma a fost făcută ieri în ședința Adunării Generale a Membrilor Asociați (AGA), la care au participat reprezentanții celor trei membri fondatori: Primăria Hunedoara, prin consilierii Ionel Nemțiu și Iosif Șoș, Mircea Lucescu, care l-a împuternicit să îl reprezinte pe Gelu Simoc și Ioan Andone.

Noua structură de conducere a FC Hunedoara a fost coompletată cu Dan Bobouțanu, investit în funcția de secretar executiv, și patru membri – George Mara, Remus Vlad, Horia Paștiu și Eno Gyorfi.

Cu această ocazie s-a stabilit și bugetul clubului pentru sezonul 2011-2012, dar și obiectivul echipei. Pe lâgă cei 950.000 lei asigurați de Consiliul Local Hunedoara, Silvan Toma s-a angajat în fața membrilor fondatori să asigure sumele necesare pentru ca FC Hunedoara să își atingă obiectivul: clasarea pe locurile 1-3.

Lincar și-a completat staff-ul

Antrenorul principal al FC Hunedoara, Eric Lincar, a stabilit care vor fi colaboratorii săi în sezonul viitor. „Voi lucra cu Nelu Mitrică și cu Fane Nofitovici, care a activat la Petrolul Ploiești și la Concordia Chiajna și aveam de gând să îl cooptez în staff-ul meu și dacă aș fi rămas la Callatis Mangalia”, a spus Lincar. Ștefan Beregszaszy va fi preparatorul fizic al echipei, iar Gavril Rus se va ocupa de pregătirea portarilor.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

11 Aug. 2011, 17:08 Stiri
Pe aceeași temă