Suspendări de câte o etapă în Liga a II-a

Mihai Andries 30 Apr. 2013, 20:48 Stiri
Suspendări de câte** o etapă în Liga a II-a

Sedința de azi a Comisiei de Disciplină nu s-a lăsat cu sancțiuni mari la nivelul echipelor din al doilea eșalon, semn că a fost o etapă mai liniștită. Lista sancționaților cu câte o rundă și 530 de lei amendă îi cuprinde pe Marius Pasăre (CS Mioveni, pentru meciul cu Damila), Andrei Neagoe (CSM Rm. Vâlcea, pentru meciul cu FC Bihor), Vătăjelu (CSM Rm. Vâlcea, foto, pentru meciul cu UTA), Alin Gligor (UTA, pentru meciul cu CSM Rm. Vâlcea), Andrei Nițu (Buftea, pentru meciul cu Rapid Suceava). Pentru mai mult de cinci galbene într-un meci au primit câte 570 de lei amendă cluburile Damila (pentru meciul cu Mioveni) și Rapid CFR Suceava (pentru meciul cu Buftea).

Silaghi Perju a primit 1.000 de lei amendă

În Liga a III-a, cea mai aspră sancțiune a primit-o Dan Cristian Silaghi Perju (Flacăra Făget), acesta fiind suspendat pentru două etape și având de plată 1.000 de lei. Colegul său de echipă Samuel Feraru a primit doar o etapă cu 160 de lei, la fel ca și portarul Nicușor Bănică (Pandurii II), Andrei Chelariu (CSM Moinești), Florinel Robert Stancu (Caracal), Victor Moțet (Seso), Iulian Stancu (CS Ștefănești), Cătălin Florin Sârghe (Civitas) și Andrei Alexandru (Clinceni).

Unirea Câmpina  a fost amendată de două ori!

Pentru mai mult de cinci galbene într-un meci, au fost sancționate cu 230 de lei următoarele cluburi din Liga a III-a: CS Oșorhei, Minerul Mătăsari, Rapid Fetești, Argeșul Pitești și Unirea Câmpina, ultimii primind amenda de două ori! Astfel, câmpinenii au primit o amendă pentru meciul cu Conpet și una pentru meciul cu Civitas!

În plus, Gheorghe Bărbuceanu de la Conpet – trecut pe foaie ca maseur – a primit 1 lună de repaus și 320 de lei de „donat” pe adresa FRF. Daniel Dăscălescu, secundul Hunedoarei, a scăpat mai ieftin, cu două jocuri în tribune și 160 de lei amendă

 

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ‚ A SANCȚIUNILOR DATE DE COMISIA DE DISCIPLINĂ‚

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Dan LIXANDRU (Rm. Vâlcea)

 

Mihai Andries 30 Apr. 2013, 20:48 Stiri
Pe aceeași temă