„Stop fotbal” în urma inundațiilor din județul Galați! Apa a fost de 1,5 metri pe terenul de joc. „Și un câine, de calcă pe teren, se scufundă în mocirlă”

Meciul din Liga 3, Seria I, etapa a 7-a, dintre echipele Avântul Valea Mărului și Metalosport Galați, ce ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă, de la ora 15:00, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

În urma ploii abundente din urmă cu două zile, terenul de fotbal din comuna gălățeană Valea Mărului a devenit impracticabil. „Pârâul Geru devenise precum Siretul, apoi ca Dunărea. Se află în apropierea terenului de fotbal, apa ajunsese acolo la un metru și jumătate. Am scos-o, dar durează până își revine, acum chiar și un câine, de calcă pe teren, se scufundă în mocirlă”, ne-a declarat Virgil Florin Doca, primarul din Valea Mărului.

Partida Avântul – Metalosport a fost reprogramată pentru 1 noiembrie.

După șase etape desfășurate în campionatul Ligii 3, Avântul Valea Mărului se află pe locul 13 din 15 cu 4 puncte, în timp ce Metalosport Galați se află pe locul 7, cu 10 puncte. Cele două echipe au jucat în acest interval doar de cinci ori, deoarece fiecare a stat în o dată în primele etape. Lider este Sporting Liești cu 13 puncte.

Programul etapei a 7-a în Seria I:

14 octombrie, ora 15:00
CSM Roman – Olimpia Râmnicu Sărat    
Atletico Vaslui – SC Bacău    
CSM Pașcani – Aerostar Bacău    
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Olimpic Cetate Râșnov    

15 Octombrie, ora 15:00
AFC Hărman – Sporting Liești    
AFC Odorheiu Secuiesc – Sportul Chiscani  
  
1 noiembrie, ora 14:00
Avântul Valea Mărului – Metalosport Galați

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă