State dezvăluie ce superstiții are dacă FC Hunedoara pierde! În tur, jucătorii au scutit-o de orice cheltuială

Marius ANGHEL 02 Jan. 2013, 13:00 Stiri
State dezvăluie ce superstiții are dacă FC Hunedoara pierde!** În tur, jucătorii au scutit-o de orice cheltuială

Principalul finanțator al echipei de fotbal FC Hunedoara, Alina State (foto) a ratat întreaga colecție de poșete toamnă-iarnă 2012.

Invitată în platoul emisiunii Sport Plus de la Hunedoara TV domnișoara Alina State a povestit cum reacționează după o înfrângere a echipei sale „îmi cumpăr câte o poșetă”.

Cum FC Hunedoara a încheiat turul campionatului 2012-2013 pe primul loc, fără înfrâgere (10 victorii și două remize), în Seria a V-a a Ligii a III-a cel mai probabil Alina State nu a mai avut niciun motiv să își achiziționeze o nouă geantă.

„După un rezultat negativ evit să dau ochi cu jucătorii și staff-ul tehnic. De la stadion plec direct acasă și nu vorbesc despre fotbal ore bune cu nimeni. A doua zi ne întâlnim cu toții și analizăm situația la rece și luăm măsurile care se impun”, a povestit în cadrul aceleiași emisiuni Alina State care a dezvăluit că patronul echipei de handbal feminin CSM Cetate Deva, Marian Muntean își i-a câte un telefon mobil după fiecare eșec suferit de handbaliste.

În ultimii 5 ani Alina State a mai finanțat echipele de fotbal Dacia Orăștie și CFR Simeria.

Din 14 ianuarie 2013 emisiunea Sport Plus va putea fi urmărită la Hunedoara TV în fiecare zi de luni cu începere de la ora 17:00.

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 02 Jan. 2013, 13:00 Stiri
Pe aceeași temă