Sporting Turnu Măgurele pregătește promovarea la Tărlungeni. Oprescu și nouă jucători, noutățile teleormănenilor

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 11:32 Stiri
Sporting Turnu Măgurele pregătește promovarea la Tărlungeni.** Oprescu și nouă jucători, noutățile teleormănenilor

Echipa de Liga a III-a Sporting Turnu Măgurele este de vineri în cantonament centralizat la Târlungeni, unde va sta opt zile.

Antrenorul Dan Oprescu a adus până acum nouă jucători noi: Verdeș, Adi Popa, Dinu, Covalschi, Mincă, Preda, Roland Stănescu, Rafael Stănescu și Florian Pârvu. Primii șase vin, ca și tehnicianul, de la Inter Olt Slatina. Tehnicianul oltean caută să mai aducă la echipă încă un portar, dar mai are discuții și pentru câțiva juniori.

„Am semnat până în vară, sunt bucuros că am venit aici. Sunt condiții foarte bune pentru Liga a III-a, sper să promovăm” a spus mijlocașul central Florian Pârvu, care a jucat ani buni la CSM Râmnicu Vâlcea, iar ultima dată a evoluat la FC Caransebeș.

Dintre jucătorii care au evoluat și în tur la Turnu Măgurele au rămas la echipă Alexandru Popescu, Levente Celic, Alin Mitroi, Cristian Ilie, Florinel Mitrea, Cosmin Frujină, Alexandru Sălcianu, Marius David și Sorin Mitran.

Noul tehnician al echipei din Turnu Măgurele, Dan Oprescu, speră să reușească cu Sporting o nouă promovare în eșalonul secund, după cea reușită cu Alro. „Obiectivul este clar, promovarea în Liga a II-a, echipa are condiții bune, avem finanțare privată. Chiar dacă la prima vedere pare a fi o luptă între noi și SCM Pitești, mai sunt și alte echipe care pot produce surprize. Dinicu Golescu este lider și are cinci puncte avans peste noi, nimeni nu îi dădea șanse nici în tur”, a spus Dan Oprescu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Teresport

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 11:32 Stiri
Pe aceeași temă