Șoimii Pâncota își cheamă „talismanul” la banchetul de sfârșit de an

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 13:45 Stiri

Șoimii Pâncota a intrat în vacanță după ce Dan Cuedan a condus ultimul antrenament la jumătatea săptămânii. Gruparea din Podgorie iernează pe a treia treaptă a podiumului și se pregătește să sărbătorească cea mai bună bornă din istorie joi, când are loc banchetul de final de an.

„Ne vom întâlni la Pâncota, vor fi prezente ambele echipe ale clubului Șoimii Pîncota, conducerea orașului și oamenii care ne-au ajutat și au contribuit la bunul mers al echipei și la obținerea acestui loc onorabil. Și ca să ne bucurăm frumos, m-am gândit să le fac tuturor un cadou și s-o aducem pe Minodora, ne-a adus noroc în campionat când ne-a mai cântat! Vom petrece o seară superbă și ne vom bucura de tot ce am realizat. Va fi o petrecere pe cinste!”, anunță președintele Pavel Piroș.

Pauza de fotbal a determinat deja primele mișcări de consolidare. „După sărbători, reluăm discuțiile cu patru jucători. Printre ei sunt doi de liga a doua și unul de liga a treia, vor veni să întărească lotul. Au mare experiență, unii și-au adus aportul și în trecut la bunul mers al echipei. Probabil vom face și un cantonament de iarnă în Senegal, plătește Issa!”, a glumit Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 13:45 Stiri
Pe aceeași temă