Situație dificilă pentru Vulturii Lugoj. Remus Steop a rămas cu 14 jucători

Mihai Andries 07 Mar. 2013, 23:30 Stiri
Situație dificilă pentru Vulturii Lugoj.** Remus Steop a rămas cu 14 jucători

Nou promovată în Liga a III-a, formația pregătită de Remus Steop se confruntă cu probleme financiare și prin urmare, de efectiv. CS Vulturii nu se poate baza decât pe 14 jucători în acest moment deși returul bate la ușă. Lugojenii au noroc că stau în prima etapă, care începe vinerea aceasta, dar nu sunt speranțe mari de îmbunătățire a situației.

Lugojul s-a despărțit de o parte din jucători, precum e cazul lui Barbuescu, Drăguș, Crișan, Argatu, Rebenciuc ori Șerban, dar nu a reușit să aducă nimic în schimbul acestora. Mai mult, veteranul Sorin Micșa s-a retras din poartă, devenind antrenor cu portarii, iar ambii fundași centrali Ștreangă și Solomon sunt indisponibili până la vară. Din cei 14 jucători rămași, unul dintre cei doi portari, Dragostin a acuzat o accidentare, așa că în ultimul amical, cu Ripensia, câștigat cu 2-1, Remus Steop a avut la dispoziție doar 13 nume.

„Au tot venit și plecat jucători, mai bine mă bazez pe cei 13-14 care vor și mă bucur că sunt toți apți și cu poftă de joc”, ne-a spus Remus Steop, antrenorul „vulturilor”. Pe la echipă s-a perindat și „Burlacul” Barboni, dar acesta nu a mai venit la antrenamente. De asemenea dat ca sigur la Lugoj, mijlocașul Marius Călin s-a întors la colega Giarmata.

„Nu am ce să fac, asta e situația, știam la ce mă înham, să antrenezi un lot de 23 și cu valiza de bani o poate face oricine. Eu sunt dispus să merg până la capăt, sper ca lugojenii să înțeleagă situația și să vină lângă echipă. Eu sunt de câteva luni aici și nu pot face minuni. Am încercat să integrez juniori dar nu sunt pregătiți pentru Liga a III-a”, a adăugat Steop.

Cu toate greutățile Lugojul a arătat o formă bună în ultimele jocuri test. S-a impus cu 1-0 în fața Giarmatei și miercuri a învins Ripensia cu 2-1. Formula folosită de Remus Steop la ultimul joc a fost următoarea: Rusu – Ardelean, Vlaic, Patrona, Buliga – Precupanu, Vânătu, Ploscariu, Ciorei – Steop, Dobra. Au mai intrat Stoica și Mânecan.

„Vulturii” vor sta în prima etapă a returului din cauză că Poli II a fost exclusă înainte de startul competiției. Vineri trebuiau să se joace un amical cu AFCM Reșița, dar tehnicianul timișenilor a decis să anuleze acest joc deoarece preferă mai multe antrenamente și să nu riște cumva o accidentare inutilă. Culmea, acum lugojenii visează să devină „satelit” timișorean (pentru ACS Poli) dar acest lucru nu e posibil până în vară, atunci ar putea fi însă prea târziu. Primul joc al Lugojului în retur va fi de abia peste o săptămână (15 martie) cu Pandurii II, pe teren propriu.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 07 Mar. 2013, 23:30 Stiri
Pe aceeași temă