Siamezii golului de la Caracal

26 Nov. 2011, 21:02 Stiri
Siamezii golului de la Caracal

Cei doi fundași centrali ai formației FC Caracal, Alexandru Tudor (foto – stânga) și Alexandru Mitroi (foto – nr.3), au înscris ieri în partida pe care oltenii au câștigat-o la Albota cu scorul de 3-1, în ultima etapă a turului Ligii a III-a de fotbal, Seria 4. Alexăndreanul Tudor a deschis scorul în minutul 20, iar roșioreanul „Van Damme” Mitroi a punctat pentru 2-0 în partea a doua a jocului. Cel de-al treilea gol al caracalenilor a fost reușit de Cristi Niculescu, fratele celebrului Claudiu Niculescu, în prezent jucător la „U” Cluj.

Născuți în aceeași zi

Tudor si Mitroi au o poveste interesantă și inedită în acelasi timp. Cei doi teleormăneni împart aceeași cameră la Caracal, ambii au prenumele Alexandru, sunt născuți în aceeași zi, 16 martie, dar și în acelasi an, 1989! Mitroi si Tudor au ajuns la FC Caracal în același timp, la începutul sezonului 2010-2011 și vor să ajute echipa olteană să revină în eșalonul doi fotbalistic.
FC Caracal a încheiat turul campionatului pe poziția a 5-a, cu 26 de puncte, după un start foarte prost de sezon. Pe primul loc in seria a IV-a se află Gaz Metan Mediaș II, cu 31 de puncte.
CV – Alexandru Tudor
Născut: 16 martie 1989, Alexandria
Post: fundaș central
A mai evoluat la: Turris Tr. Măgurele, Forex Brașov și Petrolul Videle
CV – Alexandru Mitroi
Născut: 16 martie 1989, Roșiorii de Vede
Post: fundaș central
A mai evoluat la: ROVA Roșiori și Sporting Roșiori
26 Nov. 2011, 21:02 Stiri
Pe aceeași temă