Și-au luat junior de perspectivă de la Banatul! „Vreau să promovez cu Hunedoara”

04 Sep. 2012, 22:11 Stiri
Și-au luat junior de perspectivă de la Banatul!**

Unul dintre puștii minune ai lui LPS Banatul își caută locul „Sub furnale” după ce anul trecut a evoluat în județul Bihor. Dani Grozoni a debutat cu o dublă pentru hunedoreni și vrea să ajungă cât mai repede înapoi în eșalonul secund.

Grozoni a fost remarcat la Beiuș în Liga a III-a de CFR Cluj dar a fost direcționat spre Luceafărul. Tânărul de 18 ani a fost campion național cu Banatul Timișoara, coleg de generație cu Darius Buia și Steliano Filip, ambii la Dinamo. După un retur în care a bifat doar două jocuri la Luceafărul Oradea, Dani Grozoni caută să-și lanseze cariera la Hunedoara.

„Eu am plecat de la Luceafărul, am fost în pregătiri cu Târgu Mureș dar ei nu s-au înțeles cu clubul de care aparțin. Am venit cu inima deschisă la Hunedoara. Mă aștept să promovăm, sunt jucători buni și cu experiență aici”
, a spus Grozoni pentru liga2.ro.

Tânărul atacant a fost împrumutat un an de zile la Hunedoara, plecând de la Luceafărul după disensiunile din conducerea clubului bihorean. Acesta e deținut în coproprietate de LPS Banatul și Avicola Buziaș. La FC Hunedoara a debutat într-un joc amical cu Europa Alba Iulia în care a punctat de două ori în victoria echipei sale cu 3-2. Noua sa echipă a debuat în noul sezon cu o victorie în tradiționalul derby cu Jiul Petroșani, scor 2-1.

3 selecții are Daniel Grozoni la lotul național U18

Articol scris de Cornel BIHOLARI

04 Sep. 2012, 22:11 Stiri
Pe aceeași temă