Se joacă cu promovarea pe masă. Pojorâta vrea titlul în defavoarea Miroslavei: „Am avut o presimțire”

Marius ANGHEL 25 May. 2015, 12:10 Stiri
Se joacă cu promovarea pe masă.** Pojorâta vrea titlul în defavoarea Miroslavei:

După ce au învins vineri la Rădăuți, scor 3-0, cei de la Pojorâta așteptau ca Știința Miroslava, liderul seriei, să se împiedice sâmbătă, pe teren propriu, în confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe astfel încât meciul direct din ultima etapă să se joace cu promovarea pe masă. Iar minunea s-a înfăptuit, covăsnenii au biruit în fieful ieșenilor, scor 1-2, cu un gol marcat în minutul 94, așa că partida Bucovina Pojorâta – Știința Miroslava, programată pentru vineri, la ora 18.00, va fi o confruntare de totul sau nimic pentru cele două combatante.

„Am avut o presimțire că Știința nu va câștiga meciul cu Sepsi și doresc să mulțumesc celor de la Sfântu Gheorghe pentru modul corect în care și-au apărat șansele. Acum ne aflăm în fața unei performanțe istorice, ca o echipă mică ca a noastră, din mediul rural, să ajungă să promoveze în eșalonul al doilea al fotbalului românesc. Noi nici nu ne gândeam la începutul sezonului că e posibil așa ceva și doar munca depusă și rezultatele obținute ne-au adus în această postură. Sper ca jucătorii să conștientizeze importanța acestui joc, pentru că nu poate exista motivație mai mare decât simplu fapt că am ajuns până aici, să jucăm cu promovarea pe masă la noi acasă, pe un stadion arhiplin”, a declarat antrenorul Bucovinei, Dănuț Mândrilă.

Tehnicianul Pojorâtei spune că cele două combatante sunt de valori sensibil egale și nu există o favorită clară înaintea acestei dispute. „Cred că șansele sunt de 50 – 50 la sută. Noi avem avantajul publicului și al terenului propriu, iar ieșenilor le-ar fi bun și un rezultat de egalitate. De aceea trebuie să intrăm foarte concentrați pe teren ca nu cumva să primim vreun gol care să ne complice situația”, a precizat Mândrilă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 May. 2015, 12:10 Stiri
Pe aceeași temă