Se aprobă bugetul? Soarta Hunedoarei se decide azi

05 Jul. 2012, 14:46 Stiri
Se aprobă bugetul?** Soarta Hunedoarei se decide azi

Fără finanțator, antrenori și o parte din jucătorii cu care sezonul trecut a ratat obiectivul: promovarea în Liga a II-a, gruparea FC Hunedoara va afla astăzi dacă va avea un buget asigurat pentru campionatul viitor al Ligii a III-a.

Punctul 5 al Ordinii de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Hunedoara de astăzi care va fi supus spre dezbatere consilierilor locali cuprinde proiectul de hotărâre privind aprobarea alocării a 949.240 lei, din bugetul local al municipiului Hunedoara, în vederea susținerii CS FC Hunedoara în sezonul competițional 2012-2013.

Aceași sumă a fost aprobată și în urmă cu un an însă se pare că în conturile clubului a ajuns doar „300.000 lei” după cu susține fostul finanțator al FC Hunedoara, Silvan Toma al cărui contract de finanțare a expirat pe 30 iunie.

În aceași ședință consilierii locali vor decide dacă FC Hunedoara va primii spre folosință cu titlu gratuit, e termen limitat, mai multe bunuri mobile și imobile din Complexul Sportiv „Michael Klein” plus un teren de sport din cadrul fostei unuități militare de la Hășdat aflat în administrarea Primăriei Hunedoara.

Articol scris de Sami Tamaș

05 Jul. 2012, 14:46 Stiri
Pe aceeași temă