SCM Pitești va avea pagină de Facebook

Autor: Mihai Andries Publicat: 15 Nov. 2013, 09:00 Actualizat: 15 Nov. 2013, 09:00 Stiri
SCM Pitești  va avea pagină de Facebook

Echipa de fotbal a Piteștiului va avea în cu­rînd pagină de Facebook. Jucătorii de la SCM Argeșul Pitești, alături de staff-urile tehnic și administrativ, au fă­cut, ieri, la stadi­o­nul Nico­lae Dobrin, o șe­dință foto. După 12 etape din a­ceas­tă ediție de cam­pi­o­nat, alb-violeții au acumulat 29 de puncte și ocupă pri­mul loc al seriei a VI-a a Ligii a II-a, fiind considerați de spe­cialiști prin­ci­palii fa­voriți la pro­mo­vare în liga se­cundă.

De la acțiune au lipsit mo­tivat președintele Consi­liu­lui de Administrație, viceprimarul Cor­nel Ionică, directorul SPEP Pitești, Constantin Zichil, vice­președintele Consiliului de Ad­ministrație și directorul sportiv al clubului, Gabriel Alexe. Pa­gina de facebook va fi scm argesul pitesti și va avea mai multe secțiuni. Microbiștii ar­ge­șeni vor găsi date atît despre e­chipă, cît și despre fiecare ju­cător. Cei care vor accesa pa­gina vor putea vedea o ga­lerie foto și o galerie video cu me­ciurile alb-violeților din a­cest tur de campionat.

Tot pe a­ceas­tă pagină, microbiștii vor putea găsi cronicile și avan­cro­nicile dinaintea jocurilor ofi­ci­ale, interviuri cu jucători, de­cla­rațiile de la conferințele de pre­să ale clubului. Pînă la sfîr­șitul acestei ediții de cam­pio­nat, clu­bul va avea și un site în care iubitorii fotbalului vor pu­tea găsi informații despre e­chi­pă și despre jucători. Prin pa­gina de Facebook și prin site-ul clubului, activitatea clu­bu­lui va fi mult mai vizibilă, iar e­chipa va deveni mult mai cu­nos­cută în țară.

 

Sursa: Curierul Zilei

Autor: Mihai Andries Publicat: 15 Nov. 2013, 09:00 Actualizat: 15 Nov. 2013, 09:00 Stiri
Pe aceeași temă