SCM Argeșul Pitești continuă în Liga 3. Pendiuc: „Scopul principal va fi acela de a crește fotbaliști”

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 15:14 Stiri
SCM Argeșul Pitești continuă în Liga 3.** Pendiuc:

Piteștiul va avea și în sezonul următor propria echipă de fotbal, deși acum câteva zile era desființată în proporție de 99,9%, după ce Primăria ceruse rezilierea tuturor contractelor jucătorilor, inclusiv ale juniorilor de perspectivă. În scurt timp, echipa va începe pregătirea pentru noul sezon competițional care va debuta pe 30 august.

După mai multe discuții între autoritățile locale, primarul Tudor Pendiuc a decis ca echipa de fotbal a municipalității să-și continue activitatea. Astfel, din toamnă SCM Argeșul Pitești va evolua în Liga a III-a la fel ca și anul trecut. Edilul argeșean spune că SCM Pitești va fi de acum încolo o pepinieră de fotbaliști.

„Am luat decizia să nu desființăm SCM Pitești. Vom merge mai departe în Liga a III-a, chiar dacă acest lucru presupune niște cheltuieli care nu sunt deloc mici. Oricum, costurile vor fi mai mici decât anul trecut. Ne vom baza numai pe jucători de 17, 18 și 19 ani, care vor accepta salarii lunare de 7 – 8 milioane de lei vechi, atât cât este minimul pe economic. Cei care vor continua la SCM Pitești au ocazia să joace și să crească în valoare, iar în câțiva ani pot fi soluții pentru Liga 1. Vom merge pe mâna unui antrenor localnic, tânăr, care să fie dornic de performanță. Obiectivul echipei va fi menținerea în Liga a III-a, iar scopul principal va fi acela de a crește fotbaliști”, a spus Pendiuc pentru Curierul zilei.

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 15:14 Stiri
Pe aceeași temă