Sătmărenii, încrezători înaintea duelului cu „virușii”: „Pornim drept favoriți”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 20:40 Stiri
Sătmărenii, încrezători înaintea duelului cu

Olimpia Satu Mare dispută sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 17.00, meciul etapei 20 a Ligii a III-a, Seria V la fotbal, în compania formației Sănătatea Cluj.

Elevii tehnicienilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir au obținut săptămâna trecută a șasea victorie consecutivă din acest retur, în deplasare la Dej. Cu toate acestea Olimpia Satu Mare ocupă locul secund în clasament la patru puncte distanță față de liderul FC Hunedoara.

„Galben-albaștrii” au intrat de vineri după masă în cantonament, iar mâine vor să obțină cea de-a șaptea victorie consecutivă, de această dată în fața propriilor suporteri.

O veste bună pentru formația sătmăreană este că Hunedoara a pierdut astăzi în fața formației CS Oșorhei cu scorul de 1-0. Dacă sătmărenii se vor impune în fața clujenilor se vor apropia la un punct de hunedoreni.

„Dacă ne luăm după evoluția și rezultatele noastre, pornim drept favoriți, dar orice meci este important. Ca în fiecare meci, trebuie să câștigăm și sper că așa se va întâmpla și mâine”, a declarat antrenorul secund, Ioan (Lulu) Dragomir.

Cât despre echipa oaspete, Sănătatea Cluj, ocupă locul 8 în clasamentul Ligii a III-a, C5, cu 21 de puncte.

Articol scris de Veronica HODAS
 

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 20:40 Stiri
Pe aceeași temă