Romulus Buia, numit director tehnic la Minaur Baia Mare. Fostul antrenor al rivalei la promovare dezvăluie strategia maramureșenilor pentru retur

Anda DELIU, Marius ANGHEL 09 Jan. 2020, 10:54 Stiri
Romulus Buia, numit director tehnic la Minaur Baia Mare.** Fostul antrenor al rivalei la promovare dezvăluie strategia maramureșenilor pentru retur

Iarna aduce mutări interesante în nord-vestul țării. În Seria a 5-a a Ligii 3, primele două locuri sunt ocupate de Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare, echipe maramureșene despărțite de patru puncte. A doua clasată trage tare după ce l-a adus pe atacantul Cristian Bud, iar în staff a venit director sportiv Romulus Buia.

Buia nu a stat mult timp șomer după ce a fost îndepărtat de la Recea, o comună de la suburbia orașului Baia Mare. Acum, a ajuns chiar în reședința de județ. „Sunt director tehnic. Am venit de dinainte de Revelion, primarul a discutat cu mine. Vrem să promovăm, dar ne mai trebuie doi-trei jucători. A venit Bud, vrem să-l luăm și pe Paul Batin și încă doi jucători din Liga 2. Suntem la patru puncte de Recea și avem la ei în etapa a doua”, a declarat Romulus Buia pentru Liga2.ro.

Pe lângă transferuri, Minaur va face și un cantonament în străinătate. Dorin Toma rămâne antrenor principal. „Voi merge cu antrenorul zilele acestea în Ungaria să vedem locația de cantonament. La Debrecen vrem să facem. Urmează să vedem perioada. Vor fi zece zile”, a mai spus Buia.

Minaur Baia Mare se va reuni luni, 13 ianuarie. Anul acesta, campionatul Ligii 3 se reia în jurul datei de 7 martie cu prima etapă din retur.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 09 Jan. 2020, 10:54 Stiri
Pe aceeași temă