„Rezultatele pozitive îi ajută pe jucători să crească mai repede, ca Făt-Frumos”

25 Mar. 2012, 09:53 Stiri

Unirea Florești (noua echipă a Turzii) a debutat, vineri, în fața propriilor suporteri în compania formației satelit a prim-divizionarei FCM Târgu Mureș. Echipa antrenată de George Ciorceri s-a impus cu 3-1 prin golurile lui Niculescu (3), Kelemen (66) și Dragu (73 – pen.), respectiv de Eremia (38).

Turda are punctaj maxim în retur, dar Ciorceri avertizează că jocul echipei încă suferă. Satisfăcut de victorie, tehnicianul turdean dezvăluie capitolele la care mai are de lucrat cu elevii săi, precum și diferența dintre jocul cu Seso și cel de ieri.

„Înainte de toate e bine că am câștigat. Victoria ne crează liniște. Rezultatele pozitive îi ajută pe jucători să crească mai repede, ca Făt-Frumos, în numai 2-3 luni. Mă bucură victoria, dar mai puțin jocul, mai ales că am avut multă vreme un om în plus. Dacă nu aveam superioritatea numerică am fi avut mari probleme.

La Câmpia am jucat 70% în terenul lor, azi am jucat 70% în terenul nostru. Când jucăm în terenul advers trebuie să ținem de minge și aici iarăși întâmpinăm dificultăți. Pe teren propriu avem nevoie de voință, elan, angajament și organizare în timp ce în deplasare avem nevoie de știință. Avem încă probleme la construcție, pe faza de atac, la circulația balonului. Nivelul ligii a treia e slab.” a declarat, citat de Scor Final, tehncianul turdean.

Turda: Dumitru Paul – Miheț, Simion, Cocoară, Mocean – A. Kelemen (83 Soporan, Ov. Niculescu, Barbuloviciu (50 B. Costea) – Dragu (83 Tothazan), David, Cârstean (65 R. Alexandru)

25 Mar. 2012, 09:53 Stiri
Pe aceeași temă