Război între Albota și Pitești: „Girom se desființează din cauza SCM”

03 Aug. 2012, 12:03 Stiri
Război între Albota și Pitești:**

Seara de după meciul cu Bradu a fost destul de agitată în sâ­nul echipei Girom Albota. Și asta nu din cauza elimnării din Cupă, ci pentru că șefii clubului au fost luați cu asalt de jucători și an­tre­nori cum că vor să plece de la echipă la nou-promovata SCM Ar­geșul Pitești.

Ieri, zvonul că Girom Albota ur­mează să se desființeze și nu va mai continua în Liga a III-a a prins contur, iar finanțatorul O­prican și primarul Ion Dumitru ne-au confirmat pe rând că au tri­mis jucătorii acasă din canto­nament și au întrerupt orice an­tre­nament. „Primarul e plecat și SCM vrea să ne ia și antrenorii, și conducătorii, și juniorii, iar pe jucători nu-i mai poți potoli. Toți vor să se ducă acolo. Aseară e­ra coadă să discute cu mine, iar Bănică și-a dat demisia. S-a vă­zut că ieri la cupă nu aveau chef să joa­ce. Am întrerupt antrenamentele și totul. Ne retragem din Liga a III-a”, ne-a confirmat Gheorghe Oprican.

Pe Ducele de Albota l-am prins ieri la telefon, acesta fiind în concediu în Grecia. L-am în­trebat dacă este adevărat că des­ființează echipa din cauză că jucătorii vor să plece, iar dânsul ne-a confirmat acest lucru, vor­bind și despre vinovații situației. „Girom Albota se desființează din cauza SCM. Nu mai vrea niciun jucător să joace, iar antre­no­rul secund dorește și el să plece la ei. SCM a distrus Girom Al­bo­ta, cu sprijinul viceprimarul Io­ni­că. Prin nesăbuința lui s-a dis­trus o relație de 15 ani între Al­bo­ta și Pitești, între cele două ad­ministrații locale. Joma nu a vrut să apere și ei le-au spus jucătorilor că au buget de 15 miliarde. De unde banii ăștia? De la Apă Canal 2000? Nu mai poți să-i ții în frâu pe jucători mai ales când e luat și antrenorul secund. Ionică a distrus clubul Girom, o repet, luându-ne direc­to­rul executiv, anternorul, jucă­torii și creând o stare de ten­si­u­ne. Dacă este așa cum se aude, trebuie să justifice de unde are 15 miliarde lei… Să nu le aibă de la Apă Canal, unde suntem și noi acționari. Dacă el a făcut treaba asta, în persoana mea are un duș­man și ne vom război cu toa­te armele până în pânzele albe. Nu pot să cred… fotbaliștii n-au mai vrut să joace și nu mai vor să se antreneze. Am mai zis-o, a avut dreptate Frătică de la Bradu când a zis că nu-i luăm pe încre­de­re și uite… Dar nu ne lăsăm așa. Nu miroase a bine… cine s-a încăierat cu mine n-a ieșit bine!”, ne-a spus primarul Albotei.

Până la venirea din concediu, lucrurile în ce privește Gi­rom Al­bota vor rămâne cum le-am pre­zentat, însă, în urma declara­ți­ilor, se pare că peste câteva zile „răz­boiul” va continua.

Articol scris de Silviu MIHAI

03 Aug. 2012, 12:03 Stiri
Pe aceeași temă