Rapid dă doi jucători la naționala Under 19. Pancu nu-i va putea folosi în meciul cu FCSB 2

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 16:01 Stiri
Rapid dă doi jucători la naționala Under 19.** Pancu nu-i va putea folosi în meciul cu FCSB 2

Chiar dacă evoluează în Liga 3, Rapid are jucători de perspectivă și care sunt urmăriți inclusiv de selecționerii naționalelor de juniori. Clubul giuleștean tocmai a primit adresă de la FRF să trimită doi fotbaliști la naționala Under 19. E vorba de mijlocașul Antonio Sefer și fundașul Alin Demici, ambii în vârstă de 18 ani. Cei doi nu vor putea fi utilizați în partida pe care Rapid o are peste trei etape, cu FCSB 2.

„Fundașul stânga Alin Demici și mijlocașul Antonio Sefer, ambii în vârstă de 18 ani, au fost convocați la naționala României U19 pentru Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European.
Aceștia vor lipsi de la meciul Rapidului cu FCSB 2, deoarece vor merge cu naționala U19 în Rusia, unde vor lupta cu Irlanda (20 martie), Rusia (23 martie) și Azerbaidjan (26 martie), pentru singurul loc ce duce la turneul final”
, a anunțat clubul giuleștean.

Până atunci, Rapid joacă sâmbătă, de la ora 15:00, pe teren propriu, în Regie, cu SC Popescu Leordeni, iar weekendul următor va câștiga la „masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Delta Dobrogea Tulcea.

Tricolorii U19 sunt calificați la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European sub 19 ani. România a fost repartizată în Grupa 1, unde va întâlni Irlanda, Rusia și Azerbaidjan în drumul către EURO 2019. Gazda grupei va fi Rusia, meciurile urmând a se disputa în zona Krasnodar/Soci, în perioada 20-26 martie, conform următorului program:

20 martieIrlanda – România, Azerbaidjan – Rusia
23 martie: Irlanda – Azerbaidjan, Rusia – România
26 martie: Rusia – Irlanda, România – Azerbaidjan

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în Armenia, în perioada 14-27 iulie 2019, se vor califica câștigătoarele celor 7 grupe, cărora li se alătură țara gazdă.

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 16:01 Stiri
Pe aceeași temă