Râmnicenii au luat vacanță cu un succes pe teren propriu!

Mihai Andries 05 May. 2013, 22:40 Stiri

Olimpia Rm. Sărat a reușit să termine meciurile oficiale cu o victorie în fața propriilor suporteri, victorie obținută în fața Dunării Călărași. Băieții conduși de pe banca tehnică de principalul Dănuț Paveliuc și de secunzii Sorin Bodoc și Ionuț Popa, au arătat în această partidă multă dăruire și o dorință mare de victorie.

Dacă prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, cu toate că râmnicenii au dominat teritorial și au cerut și un penalty, neacordat însă de centralul constănțean, în mitanul secund galben-albaștrii au ieșit de la cabine și mai motivați, lucru ce a putut fi observat încă din primele minute ale părții secunde când Iulian Bogoș a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 29 de metri, mingea trecând milimetric pe lângă stâlpul porții oaspeților. A venit însă minutul 64 când efortul gazdelor a fost răsplătit prin golul marcat cu capul, din 9 metri, de către Cosmin Butoi după o centrare venită de pe partea stângă din piciorul aceluiași Bogoș.

Finalul partidei îi găsește pe oaspeți alergând după egalare, aceștia încercând poarta căpitanului Costel Toader cu 3 șuturi de la distanță, șuturi mult prea ușoare pentru a-l putea învinge pe „îngerul păzitor” al buturilor Olimpiei. Cu toate acestea, tot galben-albaștrii puteau majora scorul prin Alin Nica, vârful Olimpiei scăpând singur cu portarul oaspeților dar, din păcate, această acțiune nu a putut fi fructificată și pe tabela de marcaj. Fluierul final aduce Olimpiei toate punctele puse în joc, puncte foarte importante, muncite și meritate.

Dănuț Paveliuc și Sorin Bodoc au trimis în teren următorul 11: Toader (cpt.) – Răpițeanu (Andrei), Tîrîlă, Frățilă, Ghițulescu – Bogoș, Teodorescu, Lazăr (Mănăilă), Nica, Nicoliță – Butoi

Pentru Olimpia, meciurile oficiale au luat sfârșit, râmnicenii urmând să își completeze punctele obținute, 31 la număr, cu încă 9 din ultimele 4 etape rămase până la finalul campionatului datorită faptului că 3 echipe s-au retras în pauza de iarnă.

 

 

Articol și foto de Iulian Nicușor GRIGORAȘ

Mihai Andries 05 May. 2013, 22:40 Stiri
Pe aceeași temă