Rămân în plasa liderului

23 Apr. 2012, 16:38 Stiri
Rămân în plasa liderului

Olimpia a trecut fără prea multe emoții de satelitul liderului din Liga 1, CFR Cluj. Plusul de experiență al galben-albaștrilor a fost decisiv în fața unui CFR II antrenat de Alin Minteuan și format în mare parte din juniori din propria pepinieră.

Elevii lui Csik s-au impus cu 2-0 prin reușitele semnate de Feier min 27 și Marinaș-76. N-a fost un meci strălucit, ocaziile clare au fost și ele puține iar fotbalul s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, dar pînă la urmă tot ce contează e că Olimpia rămâne la trei puncte de lider și că își continuă seria de victorii de pe teren propriu.

În plus, antrenorii Csik și Dragomir s-au văzut nevoiți să joace fără Micaș accidentat și Dănilă, suspendat. La finalul partidei antrenorul clujenilor, Alin Minteuan, a declarat că a fost mulțumit de jucătorii săi, având în vedere că foarte mulți sunt juniori, de 15-16 ani. El a știut de la început că meciul va fi unul greu deoarece Olimpia este o „echipă redutabilă”.

Minteuan a recunoscut că băieții săi puteau și mai mult, dar le-a fost greu să le țină piept sătmărenilor. În privința clasamentului general al seriei, antrenorul clujenilor a spus că echipa Corona Brașov are prima șansă, având în vedere că este pe primul loc, însă „au mai fost răsturnări de situație”.

Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, a declarat că la CFR nu sunt jucători de mâna a doua, tinerii sunt bine selectați iar pe urmă promovează la echipa mare. „Diferența a făcut-o dorința băieților de revanșă după înfrîngerea nemeritată din tur”, a spus Csik.

Chiar dacă Olimpia se află pe locul 2, la 3 puncte după Corona Brașov, mai sunt 8 meciuri de jucat și pot apărea surprize. „Totul se poate întâmpla”, a conchis Csik.

Olimpia: Șuta – Moș, Fl. Mureșan, Heil, Homorozan – Molnar (79 Gavrilescu), Botoș (min.79 Mihai Pop), Villand, Zsiga (82 Hanus) – Marinaș (85 M. Mureșan), Feier
CFR Cluj: Costin – Burcă, Mocan, Pojar, Horgos – Imbuzan, Părăvan, Tothăzan, Kim – Kharbat, Mândrușcă. Au mai jucat: Madru, Mariș, Severin, Tăbârță

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

23 Apr. 2012, 16:38 Stiri
Pe aceeași temă