Puși la zid! Conducătorii FC Hunedoara cred că fotbaliștii sunt principalii vinovați pentru parcursul sub așteptări al echipei în campionat

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 09 Apr. 2015, 12:09 Stiri

FC Hunedoara a pierdut și jocul cu Vulturii Lugoj (scor 0-1) – al doilea la rând în retur – și astfel a ajuns la opt înfrângeri în actualul campionat. Eșecul din Banat i-a adus pe conducătorii hunedoreni la capătul răbdării.

Secretarul General al Consiliului Director al FC Hunedoara, Daniel Ghiorghiță (foto mic, 31 ani), este de părere că jucătorii sunt principalii vinovați de locul ocupat de echipă în clasament, al optulea în Seria a IV-a, și atenționează: „Mai avem răbdare cu ei până la vară, când vom remania lotul din temeli. Cine nu are valoare va pleca”.

„Avem jucători tineri în lot, dar mulți dintre ei au ștate vechi în liga a treia și nu au nicio scuză pentru evoluția lor. Nu joacă ceea ce vrem noi, deși nu le lipsește nimic și au salarii frumușele pentru nivelul fotbalului din România”, a mai declarat Ghiorghiță.

Oficialul hunedorean spune că la începutul campionatului nu s-a gândit nicio clipă că FC Hunedoara va cocheta cu pozițiile din coada clasamentului. „La începutul sezonului ne-am propus să formăm la Hunedoara o echipă competitivă formată exclusiv din jucători localnici. Când am spus competitiv m-am gândit la o clasare pe locurile unu – patru, nicidecum că vom rămâne blocați pe locul opt! Totuși suntem Hunedoara și jucăm cu echipe din comune și orășele”, a mai spus Ghiorghiță, care încă mai speră că FC Hunedoara va încheia campionatul în primele patru locuri. FC Hunedoara ocupă locul 8 în Seria a IV-a cu 19 puncte.

Eșec după eșec

Într-un joc care a contat pentru etapa a 18-a a Ligii 3, Seria a IV-a, disputat vinerea trecută la Lugoj, echipa din localitate, Vulturii, a învins pe FC Hunedoara, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Stoichescu în minutul 71. Pentru FC Hunedoara a fost al treilea meci la rând fără victorie în campionat . Etapa viitoare FC Hunedoara va sta și poate cădea încă o poziție dacă CS Ineu, echipă cu care este la egalitate însă față de care are un golaveraj mai bun, va câștiga sau va remiza pe teren propriu cu Pandurii II.

Articol și foto de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 09 Apr. 2015, 12:09 Stiri
Pe aceeași temă