„Puci” eșuat la Bistrița: trei jucători dați afară după ce au încercat să provoace excluderea echipei din campionat pentru a doua neprezentare

Mihai Andries 28 Mar. 2015, 15:23 Stiri

De la ora 15 a început, la Sighetu Marmației, partida dintre echipa locală CSM și oaspeții de la Gloria Progresul. Însă acest meci a fost la un pas de a nu se disputa, după ce trei jucători ai grupării bistrițene au încercat ieri să își convingă colegii să nu facă deplasarea.

Astăzi, cei trei, Jarda, Budăcan și Bucur, au fost excluși de la echipă, conform unor surse apropiate clubului. În cazul în care tentativa celor trei ar fi fost încununată cu succes, gruparea bistrițeană ar fi fost la a doua neprezentare, echivalentul excluderii din campionat.

Vă reamintim că, cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului în Liga 3, s-a pus în discuție abandonul Gloriei Progresul, după ce primarul Ovidiu Crețu a anunțat că nu va mai putea da bani la echipa de fotbal născută prin separarea satelitului Gloriei Bistrița de echipa mamă și continuarea activității în Liga 3. Atunci, Consiliul Director al ocupantei locului 8 din seria a cincea a Ligii 3 a anunțat retragerea din campionat și transferarea jucătorilor la FC Bistrița, formație care evoluează în Liga 4.

Din fericire, la câteva zile după neprezentarea la primul meci din retur, conducătorii clubului Gloria Progresul au anunțat pe site-ul oficial că meciul din cea de-a doua etapă a returului, cea cu FC Zalău, se va disputa, evitându-se astfel excluderea din campionat pentru a doua neprezentare.

Mihai Andries 28 Mar. 2015, 15:23 Stiri
Pe aceeași temă