Pojorâta câștigă și se distanțează la cinci puncte în fruntea Seriei I

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 14:50 Stiri
Pojorâta câștigă și se distanțează la cinci puncte în fruntea Seriei I

Bucovina Pojorâta a reînceput cu dreptul campionatul seriei I din Liga a III-a de fotbal, cu o victorie pe teren propriu în disputa cu ultima clasată, Ceahlăul II Piatra Neamț, scor 2-0.

Chiar și fără trei jucători importanți în lot, Pădurariu, Iuga și Prundean, absenți din cauza cumulului de cartonașe, elevii antrenorului Dănuț Mândrilă au controlat partida de la un capăt la celălalt. În minutul 15, Buhăceanu a deschis scorul după o centrare perfectă primită în fața porții, tabela rămânând neschimbată până la pauză, în ciuda numeroaselor ocazii ale gazdelor. La nouă minute de la reluarea jocului, Buhăceanu își trece în cont dubla, la o fază în care a rămas singur cu portarul, după o combinație cu Rus.

„Am controlat meciul pe toată durata lui, iar diferența de scor nu redă realitatea din teren, deoarece am avut mult mai multe situații clare de gol, pe care din păcate nu le-am fructificat. În mare parte sunt mulțumit de acest joc și sper ca la meciurile viitoare toți jucătorii să intre în ritmul normal”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

Grație acestei victorii, dar și rezultatului de egalitate dintre Miroslava și Târgu Neamț, Bucovina Pojorâta se distanțează la cinci puncte în fruntea seriei I, rămânând echipa cu cele mai mari șanse la promovarea în Liga a II-a.

Bucovina Pojorâta a început meciul cu Ceahlăul II cu Turiță în poartă, Bolbos, Pațca, Răzlog, Kuruc, Cherariu, Stănescu, Ioniță, Colța, Rus și Buhăceanu, pe parcursul meciului intrând în teren și Cristescu, Duțică, Vârlan și Tivodar.

În etapa viitoare, Pojorâta va evolua în deplasare, la CSM Pașcani, echipă aflată pe poziția a 8-a în clasament.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 14:50 Stiri
Pe aceeași temă