Petrolul continuă în forță campania de achiziții. Doi jucători cu experiența primului eșalon au semnat cu ploieștenii. Când are loc reunirea și ce prețuri au abonamentele

Marius ANGHEL 12 Jul. 2017, 17:46 Stiri

Lotul Petrolului pentru stagiunea 2017-2018 a Ligii 3 prinde contur, alți doi jucători semnând, astăzi, angajamentele cu gruparea „galben-albastră”, ambii având inclusiv experiența primului eșalon. Ploieștenii au ajuns astfel la cinci achiziții în această vară, după ce s-a obținut promovarea.

Mijlocașul ofensiv Alexandru Cristian Ciocâlteu (27 de ani) și portarul Mirel Georgian Bolboașă (28 de ani) sunt noile achiziții ale Petrolului, care până astăzi mai reușise să semneze cu atacantul Sergiu Arnăutu (27 de ani, ex Luceafărul Oradea, unde a fost golgheter), mijlocașul Alexandru Puchea (30 de ani, ex Petrolistul Boldești) și Cosmin Lambru (18 ani, fost junior al Petrolului, ultima dată la CS Blejoi, al doilea golgheter al campionatului Ligii 4 Prahova).

Revenind la ultimele două achiziții ale ploieștenilor, Alexandru Ciocâlteu (1.79 m) a evoluat ultima dată la divizionara secundă Dunărea Călărași, pentru care a bifat 28 de prezențe și 4 goluri marcate în ultima ediție de campionat. De-a lungul carierei, Ciocâlteu a mai jucat pentru Tricolorul Breaza, Conpet Ploiești, CF Brăila, FC Brașov, Racing (Liban) și Asil Lysi (Cipru), având și 18 partide disputate în Liga 1, cu FC Brașov, în perioada 2013-2015.

La rândul său, Mirel Bolboașă (1.90 m) revine la Ploiești, el aflându-se sub contract cu FC Petrolul din vara lui 2014 și până în februarie 2016. După despărțirea de „găzari”, Bolboașă a jucat, în eșalonul secund, la „U” Cluj, iar returul ediției de campionat 2016-2017 l-a găsit la prim-divizionara ASA Târgu Mureș. Anterior, Bolboașă a mai evoluat pentru FC Argeș, Viitorul Constanța și FC Clinceni.

Ambii jucători au parafat contracte valabile pentru următoarele două sezoane.

Grigore și-a ales antrenorul secund, un fost jucător al Petrolului

Ieri, Petrolul și-a completat și stafful tehnic condus de Octavian Grigore, Ciprian Pura (48 de ani) urmând să îndeplinească funcția de antrenor secund.

Crescut la Petrolul, Pura a evoluat și pentru prima echipă, în perioada 1992-1995, fiind nevoit, însă, să abandoneze relativ de timpuriu cariera de jucător, din cauza unor probleme de natură medicală.

Ca antrenor, Ciprian Pura a lucrat, perioade îndelungate, la Centrul de Copii și Juniori al FC Petrolul și al CS Petrolul 95, activând și la nivel de seniori, la CS Ceptura, în Liga A Prahova.

Astfel, echipa tehnică condusă de către Octavian Grigore va fi formată din Ciprian Pura (antrenor secund), Gheorghe Liliac (antrenor cu portarii) și Marius Haită (preparator fizic).

Reunirea are loc pe 17 iulie. S-au stabilit mare parte din amicale

Reunirea echipei emblemă a orașului Ploiești și a județului Prahova are programată reunirea în vederea pregătirii pentru sezonul de Liga 3 luni, 17 iulie, la stadionul „Ilie Oană”, la ora 19:00.

Apoi, elevii lui Octavian Grigore se vor pregăti în localitate, urmând ca, în intervalul 26 iulie – 4 august, să parcurgă un stagiu centralizat, într-o locație de pe Valea Prahovei ce urmează să fie definitivată zilele următoare.

În mare a fost creionat și programul jocurilor de verificare, primul urmând să se desfășoare sâmbătă, 29 iulie, la Târgu Mureș, cu ASA, echipă din Liga 2.

Stagiul montan se va încheia cu un al doilea test, ce se va juca vineri, 4 august, cel mai probabil pe stadionul „Conpet” din Strejnic, cu Progresul Spartac (promovată la rândul ei în această vară în Liga 3), pentru ca, pe 9 august, să fie programat și primul joc oficial al sezonului, în cadrul Cupei României, adversarul urmând să fie stabilit prin tragere la sorți.

Alte jocuri de verificare stabilite sunt cele cu CSM Râmnicu Sărat (18 august, în deplasare) și Astra II (19 august, Ploiești), rămânând de găsit un partener pentru data de 12 august.

Au stabilit prețurile pentru abonamente

Cât privește abonamente pentru sezonul 2017-2018, valabile atât pentru campionat, cât și pentru Cupa României, Petrolul va începe de miercuri, 19 iulie, să le comercializaze.

Prețurile abonamentelor vor fi următoarele:

* pentru sezonul întreg

– Tribuna 0 – 280 lei.
– Tribuna I – 200 lei.
– Tribuna II – 125 lei (tarif întreg) și 100 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenți).
– Peluze – 100 lei (tarif întreg) și 80 lei (tarif redus pentru pensionari, elevi, studenți).

* pentru turul ediției de campionat 2017-2018

– Tribuna 0 – 160 lei.
– Tribuna I – 115 lei.
– Tribuna II – 75 lei.
– Peluze – 60 lei.

Abonamentele vor putea fi procurate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, aceasta urmând să fie deschisă de luni până sâmbătă, între orele 09.00 – 16.30.

Abonamentele pentru pensionari/elevi/studenți vor fi emise doar pe baza de talon pensie/carnet student sau elev, în limita unui singur abonament.

Totodată, FC Petrolul Ploiești face cunoscute și prețurile biletelor pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul 2017-2018:

– Tribuna 0 – 20 lei.
– Tribuna I – 15 lei.
– Tribuna II – 10 lei.
– Peluze – 8 lei.

Marius ANGHEL 12 Jul. 2017, 17:46 Stiri
Pe aceeași temă