Petrolul a scos la vânzare abonamente pentru returul Ligii 3. Suporterii, atrași cu pachete speciale

Marius ANGHEL 30 Jan. 2018, 17:30 Stiri
Petrolul a scos la vânzare abonamente pentru returul Ligii 3.** Suporterii, atrași cu pachete speciale

Petrolul a anunțat că începând de astăzi, 30 ianuarie, se vor pune în vânzare abonamente valabile pentru partidele pe care le va susține, pe teren propriu, în cadrul returului ediției de campionat 2017-2018 a Ligii a 3-a. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”.

Abonamentele vor fi puse în vânzare atât individual, cât și în pachet de câte două, în această din urmă variantă existând un discount important pentru cel de-al doilea abonament. În returul campionatului, Petrolul are de disputat 12 meciuri, dintre care 6 pe teren propriu.

Sunt patru feluri de abonamente, iar prețurile pentru un singur tichet încep de la 35 de lei, la Peluze, și se opresc la 110 lei, la Tribuna 0.

Iată prețul abonamentelor pentru partea a doua a sezonului:

Peluze – 35 lei/abonament sau 50 lei/pachet 2 abonamente;
Tribuna II – 55 lei/abonament sau 80 lei/pachet 2 abonamente;
Tribuna I – 85 lei /abonament sau 120 lei/pachet 2 abonamente;
Tribuna 0 – 110 lei/abonament sau 160 lei/pachet 2 abonamente.

De precizat faptul că, în cazul procurării unui pachet de două abonamente, ambele vor fi în aceeași zonă a stadionului. Casa de bilete va fi deschisă de luni până vineri, între orele 09:00-16:30.

Miercuri, amical cu AS SR Brașov

Altfel, petroliștii se pregătesc în continuare la Cheile Grădiștei, iar miercuri vor avea de susținut un nou joc de verificare, în compania lui AS SR Brașov, formație clasată pe primul loc în eșalonul județean. Partida se va desfășura tot pe terenul sintetic de la Cheile Grădiștei, cu începere de la ora 12:00.

Echipa antrenată de Romulus Ciobanu va mai rămâne până vineri în stagiul de pregătire montan, urmând ca, de săptămâna viitoare, să demareze cel de-al doilea cantonament, găzduit de către Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Marius ANGHEL 30 Jan. 2018, 17:30 Stiri
Pe aceeași temă