Pepenar: „Trebuie să strângem rândurile. Nu mai avem nimic de pierdut”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 13:42 Stiri
Pepenar:**

Mijlocașul echipei FC Hunedoara, Ciprian Pepenar a explicat căror motive se datorează evoluția oscilantă a echipei în primele 16-a etape ale campionatului regulat al Ligii a III-a, Seria a IV-a.

„Am început campionatul cu un lot remaniat aproape în totalitate fapt care a dus la lipsa de omogenitate a echipei, iar în unele jocuri am evoluat fără încredere”, a spus Pepenar (foto, 35 ani), în platoul emisiunii „Cea mai bună dimineață” de la Hunedoara TV.

Decarul Hunedoarei știe ce trebuie să facă el și colegii săi anul viitor pentru a recupera terenul pierdut. „Trebuie să strângem rândurile și să ne concentrăm pe ceea ce mai avem de făcut în retur pentru că am ajuns într-un moment în care nu mai avem nimic de pierdut”, a mai spus Pepenar, care a marcat un gol pentru FC Hunedoara în ultimul joc din 2013, scor 2-0, cu Jiul Rovinari.

Echipa de fotbal FC Hunedoara a încheiat anul 2013 pe locul 3 în Seria a IV-a a Ligii a III-a cu 27 de puncte, la egalitate cu Nuova Becicherecu Mic, dar cu golaveraj negativ. Lider este FC Caransebeș cu 34 puncte.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 13:42 Stiri
Pe aceeași temă