Pe urmele lui Chiricheș și Maxim: Păcurar visează să fie coechipier într-o zi cu cei doi internaționali

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 12:26 Stiri
Pe urmele lui Chiricheș și Maxim:** Păcurar visează să fie coechipier într-o zi cu cei doi internaționali

A fost coleg cu Alexandru Maxim și Vlad Chiricheș la Școala de Fotbal Ardealul și visează ca într-o zi să joace din nou alături de ei, poate chiar la națională. „Sunt modele pentru toți fotbaliștii!”, spune Paul Păcurar, care înainte să promoveze cu FC Botoșani în Liga I a mai evoluat și în tricoul Hunedoarei.

Paul Păcurar a terminat junioratul la Școala Ardealul și a fost coleg cu Alex Maxim și Vlad Chiricheș. Visează să joace alături de ei, în viitor, dar până atunci are o altă dorință. Mijlocașul vrea să debuteze în Liga I, mai ales că nu a avut șansa să o facă alături de coechipierii de la FC Botoșani, chiar dacă a pus umărul la promovarea echipei. „Sunt un dreptaci care joacă pe partea stângă. Un jucător de viteză”, se autocaracterizează în numai două fraze mijlocașul de 22 de ani, originar din Alba Iulia, care momentan e liber de contract.

Maxim și Chiricheș sunt modele pentru toți tinerii fotbaliști, chiar și pentru Paul Păcurar. Cei doi aveau simțul golului încă din copilărie și au făcut parte dintr-o generație extrem de talentată de fotbaloști crescuți la Școala Ardealul, își amintește Paul. „Chiar prima dată când am venit aici, am făcut un amical cu generația de aur și ne-au bătut a 15 goluri diferență. A fost 15-0 și apoi au început să facă glume! Și Alex Maxim și Vlad Chiricheș sunt doi băieți cu caracter extraordinar, care au muncit foarte mult și pot fi luați ca modele pentru toți tinerii din țara asta!”, susține Păcurar.

Sursa: City News
 

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 12:26 Stiri
Pe aceeași temă