OusMANe SHOW și cu Mama Mia! Senegalezul N’Doye a reușit un nou hat-trick pentru Deva și are nouă goluri date în patru meciuri

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 16:59 Stiri
OusMANe SHOW și cu Mama Mia!** Senegalezul N'Doye a reușit un nou hat-trick pentru Deva și are nouă goluri date în patru meciuri

Mijlocașul senegalez Ousmane N’Doye, ajuns la 38 de ani, a marcat trei goluri pentru formația CNS Cetate Deva, în meciul câștigat, vineri, scor 6-2, pe terenul echipei Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, în etapa a 13-a din Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

N’Doye ajunge astfel la nouă goluri marcate în cele patru meciuri jucate de când a fost transferat de CNS Cetate Deva.

Fostul fotbalist de la Dinamo a înscris în fiecare dintre cele patru meciuri disputate pentru formația din Liga a 3-a antrenată de Viorel Tănase. După ce a înscris un gol la debut, în meciul cu Millenium Giarmata, a reușit încă două în partida cu Gloria Lunca Teuz Cermei, apoi alte trei cu Unirea 1924 Alba Iulia, ca acum, cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, să puncteze de alte trei ori.

Ousmane N’Doye a fost adus în România de FC Vaslui, în 2009. De atunci, a mai jucat în Liga 1 la Dinamo București, Astra Giurgiu, Săgeata Năvodari și ASA Târgu Mureș și a adunat, pentru formațiile amintite, 183 de meciuri, 32 de goluri marcate și patru pase decisive, în prima divizie.

La nivel internațional, N’Doye a strâns 27 de selecții la prima reprezentativă din Senegal, pentru care a și înscris un gol.

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CNS Cetate Deva 2-6
Zoran Radu 27′ – penalty, Andrei Dumiter 75′ / Iulian Tecsi 11′, 60′, Ousmane N’Doye 23′, 34′ – penalty, 71′, Robert Cristian 83′

Cu cele trei puncte câștigate cu Nuova Mama Mia, CNS Cevate Deva a acumulat 22 de puncte, a reușit să revină pe zero la golaveraj (24-24), și a urcat o poziție în clasamentul Seriei a 4-a a Ligii 3, pe locul 5. Lider este Național Sebiș, cu 27 de puncte după 13 etape.

Articol scris de Denis ȘCHIOPU (Mediafax)
Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 16:59 Stiri
Pe aceeași temă