Olimpia, victorie din penalty în ultimul minut în fața Hunedoarei!

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 14:14 Stiri

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a 16-a a Ligii a III-a, Seria V la fotbal, în compania liderului FC Hunedoara. „Galben-albaștrii” s-au impus în fața hunedorenilor în ultimul minut al jocului, iar tabela a indicat la final scorul de 1-0.

Sătmărenii au făcut un joc frumos, au dominat în mare parte și au pus mare presiune pe adversari. În prima parte a jocului, elevii tehnicienilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir au ratat câteva ocazii, Feier în minutul 16 a șutat în blocaj și tot Feier, după o centrare a lui Gavrilescu a trimis mingea cu capul, însă balonul a fost respins de portarul Dragota în corner.

În această primă repriză formația oaspete nu a pus deloc probleme Olimpiei și astfel, scorul la pauză a fost 0-0.

Odată cu începerea reprizei secunde, s-a produs și prima schimbare pentru Olimpia, în teren a intrat și Marinaș. Feier, Kinczel, Villand și Marinaș mai irosesc câteva ocazii, aceștia nu au nimerit cadrul porții și au trimis balonul pe lângă. Hunedorenii au rămas în 10 oameni în minutul 58 când Vișan a văzut și cel de-al doilea cartonaș galben.

Olimpia a început să domine din ce în ce mai mult, iar în minutul 92, fundașul hunedorean, Roiu a lovit mingea cu mâna în careu, iar arbitrul Unimătean a dictat penalti fără să mai stea pe gânduri. Petrică Dragoș a șutat foarte sigur pe el, l-a păcălit pe portarul Dragotă și a transformat penalti-ul care a adus Olimpiei cele trei puncte puse în joc și o mare fericire spectatorilor care au îndurat frigul pentru a vedea finalul acestei partide.

Cu această victorie, Olimpia Satu Mare s-a apropiat de Hunedoara la doar patru puncte, având acum 31.

Olimpia Satu Mare: Șuta – Moș (46 Marinaș), Mureșan, Iuhas, Glodeanu – Gavrilescu, Micaș, Villand (71 Dragoș), Hanus – Kinczel (83 Roatiș), Feier (68 Dănilă). Antrenor: Tiberiu Csik

FC Hunedoara: Dragota – Dosan, Ambruș, Cuciula, Roiu – Cristian (83 Bier), Pepenar (77 Lintaru), Vișan, Vajda – Făgărășanu, Nicula (68 I. Radu). Antrenor: Marius Opric

Articol și foto de Veronica Hodas

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 14:14 Stiri
Pe aceeași temă