Olimpia, deplasare dificilă la Hunedoara

14 Sep. 2012, 00:00 Stiri
Olimpia, deplasare dificilă la Hunedoara

Olimpia Satu Mare a făcut joi după amiază deplasarea la Hunedoara, acolo unde vineri, de la ora 17.00 va juca meciul etapei a treia a Ligii a III-a la fotbal, în compania formației FC Hunedoara.

Rezultatul de mâine va avea o mare importanță pentru „galben albaștrii”, deoarece această partidă este de o foarte mare însemnătate pentru echipa noastră. Ambele echipe sunt bune, valoroase cu jucători ambițioși și se luptă pentru promovarea în Liga a II-a, iar fiecare rezultat contează.

Cei doi antrenori, Tiberiu Csik și Lulu Dragomir au făcut deplasarea cu 21 de jucători. Este vorba de Șuta, Iuhas, Moș, Botoș, Dănilă, Glodean, Molnar, Marian Pop, Villand, Gavrilescu, Lauruk, Ghiriti, Homorozan, Roatiș, Marinaș, Feier, Sabău, Hanus, Prodan și Coman. După cum putem vedea în lot se află și Șuta care sâmbătă a suferit o comoție și Gavrilescu care a fost suspendat timp de două etape. Sperăm ca și de această dată jucătorii să ofere dăruire în acest meci și să se întoarcă acasă cu o victorie muncită și meritată.

Articol scris de Veronica HODAS

14 Sep. 2012, 00:00 Stiri
Pe aceeași temă