O nouă mutare în stafful lui Daniel Pancu! Rapid și-a numit un team manager. „Nu a fost o decizie ușoară, dar sunt convins că pot realiza lucruri importante”

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 13:17 Stiri

Clubul din Giulești va ataca promovarea în Liga 2 cu un staff tehnic format în totalitate din rapidiști cu state vechi. După ce l-a numit director tehnic pe Marian Rada, astăzi, 12 februarie, alb-vișinii au adus și un team manager în echipa condusă de antrenorul principal Daniel Pancu.

Mihai Iosif completează stafful tehnic din care mai fac parte Daniel Pancu (antrenor principal), Nicolae Grigore (antrenor secund), Marian Rada (director tehnic), Marian Ioniță și Bebe Cioran (antrenori cu portarii).

„Cred că atât pentru mine, în plan personal, cât și pentru Rapid, decizia de a îmbrățișa o funcție administrativă este cea mai bună, în acest moment. Nu a fost o decizie ușoară, dar sunt convins că din această postură, cea de team manager, pot realiza lucruri importante, alături de echipa pe care o iubesc”, a spus, pentru fcrapid.ro, Mihai Iosif.

Iosif este un fost jucător al Rapidului din anii ’90, club la care a debutat în Liga 1 la doar 17 ani. Cariera de antrenor și-a început-o tot la Rapid, la juniori, iar peste câțiva ani a fost „secundul” lui Dan Alexa în sezonul în care s-a reușit revenirea în Liga 1. În ediția 2016-2017 a fost antrenor principal la AFC Rapid, pe care a promovat-o în Liga 4, iar apoi a antrenat grupa 2001, care a câștigat campionatul municipal. Ulterior, a fost „secundul” lui Constantin Schumacher, dar, odată cu îndepărtarea acestuia din urmă, a fost anunțat și el că e timpul să-și facă bagajele.

Altfel, aflată în cantonamentul în Antalya, Rapid a disputat până acum x amicale, în care a obținut următoarele rezultate: 2-1 cu FC Zvezda Perm (liga a treia rusă), 0-0 cu Szeged (meciul cu echipa de liga a 3-a din Ungaria a fost întrerupt după 27 de minute, din cauza jocului violent al adversarilor), 4-0 cu Kairat Almatî 2 (echipa secundă a vicecampioanei Kazahstanului), 3-0 cu Vatanspor Bon Homburg (echipă de liga 6 din Germania).

În țară a trecut cu 3-0 de Carmen, 3-0 de CSM Oltenița și 2-0 de Chindia, iar pe 13 februarie, tot în Antalya, mai are programate teste cu FC Pucioasa (ora 11:00) și Jedinstvo (ora 16:00).

Foto: FC Rapid

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 13:17 Stiri
Pe aceeași temă