Miroslava umilește liderul și reaprinde lupta pentru prima poziție

Marius ANGHEL 08 Nov. 2015, 00:13 Stiri

Știința Miroslava s-a impus în fața Olimpiei Râmnicu Sărat la scor de neprezentare, 3-0, în meciul programat, sâmbătă, în cadrul etapei a 11-a a Ligii a 3-a, Seria 1. Bogdan Ghiarasim, în două rânduri, și Tudorel Tudorache au contribuit în mod decisiv la victoria clară obținută de formația ieșeană în detrimentul buzoienilor, micșorând astfel diferența față de liderul seriei la doar trei puncte.

Căpitanul Bogdan Ghiarasim a fost omul primei părți pentru Știința, reușind să o desprindă pe tabelă la două goluri în doar cinci minute.

Imediat după cele două situații ale trupei din Miroslava, cu Tudorel Tudorache și Denis Botezatu la finalizare, Ghiarasim a apărut excelent la un corner executat de pe dreapta de George Maxim și a reluat sub bară pentru 1-0. În minutul 25, Maxim și Ghiarasim s-au sincronizat din nou, de această dată la o lovitură liberă, și căpitanul l-a învins pentru a două oară în meci pe portarul Toader. În tot acest timp, centralul partidei, gălățeanul Anghelinei Bogdan Ionuț, a împărțit în stânga și în dreapta cartonașe pe fondul unor faulturi de joc.

Singura ocazie notabilă a oaspeților s-a consumat în primul sfert de oră, când Ionuț Geoacaș a intervenit printr-un reflex de excepție în fața lui Nicola Vasile. Geoacas s-a întins cât a putut spre rădăcina barei și a respins cu vârful degetelor.

După pauză, fără să forțeze, Miroslava a mai lovit încă o dată, în minutul 66. George Maxim a centrat din acțiune, reușind să surprindă întreaga defensivă a Olimpiei, iar Tudorache s-a demarcat bine în șase metri și l-a judecat pe Toader, stabilind și scorul final.

Munca pe care a depus-o la echipă antrenorul Cristian Ungureanu a fost apreciată la scenă deschisă de fanii prezenți la meci, care i-au scandat numele atât pe parcursul partidei, cât și la finalul acesteia, când toți jucătorii și membrii din staff s-au adunat în cercul de la mijlocul terenului pentru a sărbători la cald succesul înregistrat.

„Sunt fericit pentru victoria de astăzi, cu atât mai mult cu cât a fost obținută la scor. Un succes care ne menține în plutonul fruntaș și sper ca până la finalul turului să menținem ștacheta ridicată, urmând ca în partea a doua a campionatului să reușim să ne îndeplinim obiectivul propus”, a spus Cristian Ungureanu după victoria în fața liderului.

Știința: Geoacas – Loghin, Strungariu, Saritanu, Maxim, Gheorghiu, Botezatu, Izmana, Sasu, Ghiarasim și Tudorache.
Rezerve: Bîrlădeanu – Tăcuțanu, Paladuta, Baciu, Chetroșanu, Ciopraga și Amarinei.

Olimpia: Toader – Ghițulescu, Ceaușel, Grajdan, Tudoran, Bodoc, Roman, Vasile, Burghelea, Oprea și Vișan.
Rezerve: Ceparu – Trufașu, Dula, Drăghici, Chiorpec, Tuca și Tudor.

Arbitri: Anghelinei Bogdan Ionuț (central), Vlase Daniel și Bedreaga Răzvan (asistenți) – toți din Galați.
Observatori: Manasa Costică (Bacău) și Moraru Florentin Vasile (Vaslui).

Text și foto: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 08 Nov. 2015, 00:13 Stiri
Pe aceeași temă