Mihai Mincă a debutat la echipa din Liga 3 unde a ajuns după ce s-a despărțit de CFR Cluj

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Oct. 2017, 18:08 Stiri

Liderul Seriei a 4-a a Ligii 3, ACS Șirineasa, a legitimat săptămâna trecută doi portari, pe experimentatul Mihai Mincă și pe Adrian Ionuț Mihalcea. Antrenorul Gabriel Mangalagiu rămăsese fără soluții pe postul de portar după ce Iustin Teodorescu nu s-a mai prezentat la echipă, deși semnase un contract și a apărat bine în câteva jocuri, iar Victor Gârlea s-a accidentat în meciul de cupă cu CS Mioveni.

Mihai Mincă (33 ani) este un transfer important pentru Șirineasa, portarul evoluând în ultimii șase ani la CFR Cluj. După negocieri intense cu oficialii clubului, experimentatul jucător a semnat săptămâna trecută contractul și a debutat pentru Șirineasa în deplasarea de la Lipova, cu Șoimii.

Al doilea portar care a semnat zilele trecute cu Șirineasa este Ionuț Mihalcea, care a evoluat în trecut la Clinceni, iar ultima dată la o echipă de „județ”, în Capitală.

Oficialii clubului din Șirineasa continuă discuțiile și cu atacantul Florin Costea, care a evoluat ultima dată la CSM Râmnicu Vâlcea.

Debutul lui Mincă în poarta Șirinesei a fost însă nefericit, asta pentru că echipa vâlceană care își desfășoară meciurile la Petroșani, în județul Hunedoara, a obținut doar un egal cu Șoimii Lipova, scor 1-1. A fost primul pas greșit al echipei în acest sezon, după ce în precedentele șase etape câștigase tot. Însă, cu toate acestea, ACS Șirineasa rămâne lider detașat în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 19 puncte, cu cinci mai multe decât a doua clasată CS U Craiova 2 și cu opt față de pretendentele la promovare CSM Școlar Reșița și Național Sebiș.

Considerat numărul 1 la CFR de Dan Petrescu, Mincă s-a despărțit urât de clujeni

Mihai Mincă s-a despărțit în startul acestui sezon al Ligii 1 de CFR Cluj după un episod petrecut în cantonamentul din Slovenia. Considerat de antrenorul Dan Petrescu portarul numărul 1 al echipei, Mincă a fost dat afară după ce a consumat alcool în ultima seară a stagiului de pregătire, însă nu a făcut-o singur, ci cu majoritatea colegilor. Doar el a fost pedepsit pentru asta.

După rezilierea contractului cu CFR, Mincă a oferit un interviu în exclusivitate pentru ProSport în care a vorbit despre tot ceea ce s-a petrecut la club și modul în care a fost dat afară. Președintele Iuliu Mureșan a venit imediat cu replica pentru Mincă.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Oct. 2017, 18:08 Stiri
Pe aceeași temă