Mama Mia a fost învinsă printr-un „gol fantomă” văzut de asistent!

15 Apr. 2012, 08:00 Stiri
Mama Mia a fost învinsă** printr-un
Mama Mia a pierdut în Sâmbăta Mare pe teren propriu cu FC Caransebeș, scor 0-1, printr-un gol văzut doar de brigada din Cluj. În minutul 51 al partidei Staicu a reluat cu capul din apropiere dar Hecsko a scos din fața liniei, semnalizarea asistentului Balint a indicat însă gol valabil spre stupefacția puținilor martori.

Până în acel moment, „fatidic” pentru gazde, jocul era destul de echilibrat. Prima repriză înregistrase ocazii la fiecare poartă. Niță (15′) putea profita primul de un henț în tușă comis de Filip, tânărul goalkeeper al Becicherecului. A bătut rapid dar a centrat neinspirat în loc să încerce poarta părăsită. Voicu, tot pentru oaspeți, și Zurbagiu pentru „pizzeri”, au mai semnat ocazii decente pe un teren greu.

Cea mai controversată fază a partidei avea să vină în debutul reprizei secunde. Lovitura liberă distribuită de Nemțescu nu e respinsă bine iar mingea ajunge la Marius Staicu (51‘), a cărui lovitură de cap depășește portarul. Apare însă căpitanul gazdelor, Hecsko, care reușește să respingă cu șoldul din fața linie. Nu și pentru asistentul Marius Balint. Acesta indică centrul terenului iar arbitrul Horațiu Feșnic, bine poziționat, validează un gol care n-a fost.

VEZI ACUZELE LUI BĂ‚LU LA ADRESA BRIGĂ‚ZII DE ARBITRI

Sorin Bălu, antrenorul Becicherecului, e trimis în tribună pentru proteste iar echipa lui reia atacurile. Peste numai două minute Mama Mia are o acțiune colectivă bună, dar Hodiș a finalizat cu un șut pe lângă poartă. „Gugulanii” rezistă și pe final puteau să se desprindă. Bârsan (87′) rămâne singur cu portarul după o eroare defensivă însă Filip se opune. Eforturile „pizzerilor” nu se concretizează, banca oferind și ea puține opțiuni.

Caransebeșul a arătat maturitate și a urcat pe ultima treaptă a podiumului, la opt puncte de lider. Dar Mama Mia nu merita să piardă un punct, important în situația ei, în această manieră, și chiar în Sâmbăta Paștelui.

Mama Mia Becicherecu Mic (antrenor Sorin Bălu): Filip – Ștefanovici, Hecsko (c), Telescu, Burduhos – Glava – Z. Radu, Zurbagiu, Bogdan, Bâldea – Jilcu. Au mai intrat: Hodiș, Scânteie, Semenea și Centea.

FC Caransebeș (antrenor Romulus Ciobanu): Viciu – Firoiu, C. Pușcă, Timar, Nemțescu – Ad. Voicu, M. Pușcă, Poenaru, Niță – Bârsan, Staicu. Au mai intrat: Șandru, Văcărescu, Feneș și Ov. Bălan.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACEST MECI

Articol de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

15 Apr. 2012, 08:00 Stiri
Pe aceeași temă