Mai mult pepperoni pentru oaspeți!

09 Apr. 2012, 12:27 Stiri
Mai mult pepperoni** pentru oaspeți!
„Pizzerii” s-au impus în deplasare la Millenium Giarmata după un joc în care au avut mai multă substanță, cât și ingredientul principal. Bogdan, Jilcu și Hecsko au adus victoria cu 3-1 pentru Mama Mia Becicherecu Mic, care a pasat „poziția-capcană” din clasament „amicilor” de la Făget.

Mai deciși încă din start, băieții pregătiți de Sorin Bălu au ținut balonul mai mult în jumătatea adversă în primele minute. Insistența din atac a dat roade după doar opt minute. Cosmin Bogdan (foto) preia o minge pierdută prin careu în urma unui corner și punctează pe lângă Narița. Becicherecu a continuat jocul bun în restul reprizei dar gazdele au echilibrat ostilitățile. Nu a fost nevoie de multă presiune pentru ca Giarmata să profite și să marcheze prin Liviu Băișan (39‘), care a beneficiat de pasa lui Corlățeanu.

Mama Mia nu și-a pierdut însă cumpătul după egalare și a continuat să fie echipa mai solidă în partea a doua a jocului. Hecsko (47‘), l-a pus în dificultate pe Narița cu o lovitură liberă de la circa 30 de metri. Gârba a replicat și el dintr-o fază fixă dar a trimis puțin pe lângă bară din marginea careului. O nouă lovitură liberă nu a mai rămas nepedepsită de „pizzeri” și Ionel Jilcu (64‘) a marcat nestingherit din centrul careului. Replica gazdelor a fost moale, aceștia găsind greu drumul către poarta lui Iacob. Z. Radu (69‘) putea închide jocul mai devreme dar acest lucru a căzut în sarcina căpitanului Mihai Hecsko (89‘), care a deviat peste portar mingea trimisă tot din lovitură liberă de Bâldea. Scorul putea să ia proporții la ultima fază, când în superioritate numerică, Jilcu nu a mai găsit poarta.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA DERBYUL TIMIȘEAN

Mama Mia s-a impus astfel meritat și a scăpat cel puțin pentru Paștele Catolic de grijile din subsolul clasamentului. Băieții cu pizza s-au dovedit încă o dată redutabili în duelurile județene, după ce au învins și pe Recaș sau Făget. Giarmata în schimb se îndepărtează de primele cinci formații, un obiectiv ce părea ușor de îndeplinit în tur.

Millenium Giarmata (antrenor Călin Cojocaru): Narița – Mihălceanu, Oneț, Ad. Bungău, Dancia – Domșa, Leucă (c) – Corlățeanu, Băișan, Gârba – Gideon. Au mai intrat: M. Toma, Ionaș și A. Toma.

Mama Mia Becicherecu Mic (antrenor Sorin Bălu): Iacob – Ștefanovici, Hecsko (c), Telescu, Zurbagiu – Bâldea, Glava, C. Bogdan, Centea – Z. Radu, Jilcu. Au mai intrat: Burduhos, Dragodan, Hodiș și Semenea.

Articol de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

09 Apr. 2012, 12:27 Stiri
Pe aceeași temă