Luceafărul, spionată în meciul de la Timișoara de viitorul adversar din Cupă. „Are calitate, dar vom juca de la egal la egal”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Sep. 2016, 13:09 Actualizat: 27 Sep. 2016, 13:10 Stiri

Național Sebiș spera să nimerească un adversar mai abordabil în turul patru al Cupei României, dar a dat peste divizionara secundă Luceafărul Oradea. Din zonă, doar UTA mai era de evitat, deși – poate – într-un derby arădean valorile s-ar fi nivelat și mai mult, în timp ce Becicherecu, Deva, Cugir sau Pâncota erau parteneri de întrecere la îndemâna liderului din Seria a IV-a.

Chiar și așa, însă, managerul-antrenor al grupării de pe malul Crișului Alb consideră că echipa sa poate ajunge în turul următor. „Întâmplarea a făcut să-i văd pe cei de la Luceafărul pe viu la meciul de la Timișoara cu ASU. Este clar că are calitate, în special prin Arnăutu, Ilie sau Păcurar, dar sunt și alți fotbaliști care pot face diferența. Dar, e clar că nici noi nu ducem lipsă de jucători care ar fi făcut oricând față în Liga a 2-a și, poate, chiar mai sus, dar mă bazez în special pe forța grupului, a echipei în ansamblul ei. Eu zic că vom juca de la egal la egal marțea viitoare la Sebiș, unde așteptăm și mulți suporteri alături de noi”, a precizat Călin Cojocaru.

Conjunctura nu este una prea fericită pentru sebișeni, care vor juca împotriva elevilor lui Erik Lincar între două confruntări destul de solicitante în campionat, cu Cermei și Unirea Alba Iulia, în timp ce „luceferii” întâlnesc codașele din Balotești și Berceni. „Tot ce vă spune azi este că toate gândurile noastre sunt la meciul de la Cermei. La Luceafărul ne vom gândi de sâmbătă seară încolo, sperăm să ajungem cu un moral bun la acest meci de Cupă. Sigur, mi-ar fi plăcut ca orădenii să aibă parte de adversari mai buni înainte și după meciul cu noi, dar, până la urmă, tot de noi, de atitudinea noastră, depindem la acest joc și nu numai”, a mai precizat Cojocaru.

Se va juca după regulile de Liga a 2-a, adică ambele combatante vor fi nevoite să alinieze câte trei fotbaliști Under 21.

Sursa: Sport Arad
Foto principal: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Sep. 2016, 13:09 Actualizat: 27 Sep. 2016, 13:10 Stiri
Pe aceeași temă