Liderul C3 a tăiat porcul! „Ne gândim serios la Liga 2”

19 Dec. 2011, 12:52 Stiri

Conducătorii, antrenorii și jucătorii lui Urban Titu au sărbătorit în cadru restrâns, la popasul de la Hagioaica, încheierea celui mai bun an din istorie. Trupa condusă de însuși primarul orașului, Ilie Dinu, a terminat pe primul loc turul campionatului în seria C3.

– Domnule primar, cum e pe primul loc?
– (Râde). Păi nu vedeți ? E nemaipomenit ! E un loc care obligă, un loc pe care sperăm să îl păstrăm până la finalul campionatului. Locul 1 reprezintă încununarea muncii acestor copii și a profesorilor. Eu îi numesc copii, chiar dacă unii sunt aproape sau chiar au împlinit 30 de ani. Avem continuitate, trei grupe de juniori înscrise în campionate, una de seniori în categoria Onoare, în jurul fenomenului se mișcă peste 120 de tineri.

– Sincer, vă așteptați să terminați turul în fruntea clasamentului?
– Să fiu modest, nu. Dar eu mă consider un învingător și nu îmi doresc decât locul unu. Trebuia să vină și acest rezultat. Se împlinesc nouă ani de când activăm împreună, în Liga a III-a. Noi nu schimbăm mai mult de 1-2 jucători pe an, de obicei cei care apar în lot cu cei care se lasă.

– E cel mai bun moment pentru Titu?
– Da, mai ales în contextul în care s-au mai redus jocurile de culise. Nu am avut timp până acum să savurez acest succes și să caut să aduc sponsori la echipă. Sunt câteva societăți care vor să vină lângă noi.

– Vă gândiți la Liga a II-a?
– Ne gândim serios. Îmi fac socotelile, mă documentez despre licențiere, cheltuieli etc. În perioada sărbătorilor trebuie să facem niște calcule. Nu vreau să ne facem de râs. FRF ne-a cerut de o lună și jumătate documente despre stadion, acum ne vor întreba de buget, vrem să avem răspunsurile corecte. La o eventuală promovare, să nu avem probleme cu licența.

„Chimia Brazi este singura contracandidată a noastră la promovare” – Ilie Dinu, primar Titu

28 de puncte a strâns Urban Titu în C3

Articol și foto de Ionuț MARIN

19 Dec. 2011, 12:52 Stiri
Pe aceeași temă