La Becicherecu Mic e derby pentru locul doi

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 14 Mar. 2014, 11:50 Stiri
La Becicherecu Mic** e derby pentru locul doi

FC Hunedoara va susține astăzi la Becicherecu Mic un joc important pentru configurația finală a clasamentului campionatului regulat al Ligii a III-a, Seria a IV-a.
 
Într-o partidă care va conta pentru etapa a XVIII-a Nuova Becicherecu Mic și FC Hunedoara se vor înfrunta direct într-un meci al cărei miză sunt cele 3 puncte, dar și poziția secundă în clasament. Acum cele două echipe sunt la egalitate cu 33 de puncte și se clasează pe locul 2 – Becicherecu Mic și locul 3 –  FC Hunedoara, fiind despărțite de golaveraj. Lider este FC Caransebeș cu 37 puncte.
 
Automotivați să învingă

Invitați în platoul emisiunii „Cea mai bună dimineață” de la Hunedoara TV, fotbaliștii hunedoreni au asigurat că sunt conștienți de importanța jocului și spun că sunt motivați și deciși să câștige jocul din Banat.

„Simplu gând că vom păstra șanse reale la promovare câștigând jocul de la Becicherecu Mic ne motivează la maximum. Este un meci foarte important pentru noi pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț”, a spus portarul Andrei Raț.

Fotbaliștii hunedoreni se așteaptă ca pe lângă adversarul direct să aibe de furcă și cu suprafața de joc. „Terenul de la Becicherecu Mic este în câmp deschis peste care bate vântul într-una. Este ca la județ”, a mai spus Raț.

În tur, în etapa a VII-a, la Hunedoara, FC a învins, la limită, pe Nuova Becicherecu Mic, scor 1-0 (gol Flavius Nicula, foto).

Tot astăzi mai sunt programate jocurile: Vulturii Lugoj – FC Caransebeș, Jiul Rovinari – FCM Reșița și Știința Turceni – Pandurii 2 Târgu Jiu. Echipele Muncitorul Reșița și Millenium Giarmata vor sta. Toate partidele vor începe la ora 15:00.       

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 14 Mar. 2014, 11:50 Stiri
Pe aceeași temă