Jiul vrea să-și bată rivala: „Vom merge la victorie la Hunedoara”

10 May. 2012, 11:47 Stiri
Jiul vrea să-și bată rivala:**

Rivala de o viață a Jiului, FC Hunedoara este, într-un fel, la mâna „minerilor”, într-un meci cu miză mare doar pentru gruparea hunedoreană. FC Hunedoara și Jiul Petroșani se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 18:00, într-un meci important ce va conta pentru Liga a III-a, dar cu miză doar pentru formația gazdă care mai speră la promovarea în liga secundă.

Astfel, echipa hunedoreană are nevoie de victorie ca de aer, dar petroșenenii spun că nu se vor preda. „Pentru noi acest joc este la fel ca toate celelalte. Nu ajutăm pe nimeni pentru că în primul rând trebuie să ne ajutăm pe noi înșine. Este evident că vom merge la victorie la Hunedoara.”, a declarat managerul Jiului, Gigi Borugă.

Acesta a mai afirmat că nu este decis în ceea ce privește rămânerea sa la echipă după încheierea campionatului. „Totul depinde de planurile patronului așa că este prematur să mă pronunț acum.”.

Riviș, la cuțit

În partida de la Hunedoara, Jiul nu poate conta pe serviciile mijlocașului Răzvan Riviș care a ajuns la cuțit din cauza unei crize de colecist. „Pentru Riviș sezonul este terminat. Mi-a plăcut cum a jucat în meciurile în care a fost titular.. Eu cred că și-a făcut datoria”, a mai spus Borugă.

Articol scris de Loredana JUGLEA

10 May. 2012, 11:47 Stiri
Pe aceeași temă