Ionel Luță, instalat la CS Apă Craiova

Mihai Andries 02 Oct. 2012, 18:57 Stiri
Ionel Luță, instalat** la CS Apă Craiova

După demisia lui Florin Șoavă de acum două săptămâni, antrenorul principal la CS Apă Craiova a fost instalat Ionel Luță, acesta urmând a-l avea secund pe Florin Dumitru. CS Apă a stat în etapa a 5-a a Ligii a III-a, iar preț de două săptămâni de pregătirea echipei s-a ocupat Daniel Mogoșanu, fost tehnician la Universitatea Craiova și Alro Slatina, care în paralel antrenează juniorii clubului Consiliului Județean Dolj. Acesta a refuzat în cele din urmă postul la echipa de pe „Extensiv”, care i-a revenit astfel lui Luță.

În vârstă de 47 de ani, Ionel Luță este un fost jucător la Electroputere Craiova și Oțelul Galați, iar recent a condus centru de copii și juniori al clubului CS Turnu Severin. Florin Dumitru a fost portar la Universitatea Craiova și Jiul Petroșani și nu a mai pregătit altă echipă până acum. Obiectivul celor doi este evitarea retrogradării, CS Apă deținând lanterna roșie, fără niciun punct.

„Nu mi-e teamă să preiau echipa într-o astfel de situație, am încredere că pot să o redresez. Cunosc potențialul lotului și cred că putem salva echipa care reprezintă Bănia în Liga a III-a” a spus Ionel Luță. Următorul meci al CS Apa Craiova va avea loc vineri, de la ora 15, în deplasare, cu Pandurii II Târgu Jiu.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Oltenia Sport

Mihai Andries 02 Oct. 2012, 18:57 Stiri
Pe aceeași temă