Interviu cu Nicula, mijlocașul Sănătății: „Cine ne bate joacă finala!”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 14:18 Stiri
Interviu cu Nicula, mijlocașul Sănătății:**

Cel mai dolofan jucător din șaisprezecimile Cupei, Cristian Nicula (31 de ani), mijlocaș la Sănătatea Cluj, face haz de necaz după meciul cu Dinamo

Nicula, unul dintre titularii Sănătății în „Ștefan cel Mare”, lucrează la o firmă ce distribuie hrană pentru… câini

– Cum a fost meciul cu Dinamo? Emoții?
– Nu, nici vorbă. Ce emoții să mai ai la 31 de ani? Am jucat și anii trecuți cu Steaua și Dinamo, dar nu cred că mai prind o echipă de Liga I. Sunt de părere că Dinamo va prinde finala, deoarece echipele care au evoluat contra noastră anii trecuți au ajuns sus în Cupa României. Sper să joace finala cu Steaua.

– Nu ai avut probleme cu serviciul pentru a juca?
– Mi-am luat concediu două zile de la domnul Ghișa, lucrez la dânsul la firmă. Joi la 8:30 revin la muncă. Lucrăm zilnic până la 16:30, încărcăm și descărcăm saci de mâncare de până la 25 de kilograme pentru câini. Jucăm fotbal din pasiune.

– Ce amintiri ai de la meciul cu Dinamo?
– Am una plăcută, deoarece am făcut schimb de tricouri cu Curtean. Am și una neplăcută, fiindcă Elton era să îmi rupă piciorul. E o poză în ProSport în care se vede cât de dur mă faultează. Sunt trist că nu am mers mai departe, deoarece aveam promisă o primă surpriză (n.r. – o excursie la munte).

– E acesta momentul de vârf al carierei tale?
– Meciurile din Cupa României au fost toate importante pentru noi. Eu mă mai laud că am jucat între 2000 și 2003 la CFR Cluj. Am jucat șase luni și după venirea lui Paszkany.

Dinamo nu a arătat ca o echipă de Liga I, nu a contat până în minutul 40. Ei au dat gol la al doilea șut pe poartă
Aurelian Ghișa, finanțator Sănătatea

Articol scris de Daniel LUP

Marius ANGHEL 26 Sep. 2013, 14:18 Stiri
Pe aceeași temă