Incredibil! Patronul Damilei vrea Măciuca pe „Ion Oblemenco”

07 Sep. 2011, 16:27 Stiri
Incredibil! Patronul Damilei** vrea Măciuca pe

Din momentul în care Universitatea Craiova a fost dezafiliată, mai multe echipe încearcă să profite de situația de la Știința. După ce jucătorii patronați de Adrian Mititelu au plecat la alte formații, acum stadionul este râvnit de o grupare din Liga a III-a.

Una dintre echipele din Liga a III-a, Seria a IV-a și-a propus ca în cazul în care va reuși promovarea în eșalonul secund să evolueze pe arena „Ion Oblemenco”. Nou-promovata în Liga a III-a, Damila Măciuca se află pe locul 2 în clasament și se gândește la al doilea eșalon al țării. Acest lucru a fost recunoscut de însuși patronul trupei vâlcea, Dan Nițu. „În Craiova, derulez o bună parte dintre afacerile mele și am o relație de amiciție cu primarul Antonie Solomon. Deocamdată, e prematur să mă pronunț asupra locației unde ar urma să mut echipa, dacă va fi să jucăm la un nivel mai înalt. Cine știe, poate duc Damila pe Ghencea, în Bănie sau în Zăvoi, sau să o las chiar la Măciuca. Nu asta e principala noastră problemă, ci performanța. Trebuie să demonstrăm, prima dată, că merităm să jucăm pe unul dintre stadioanele de legendă ale României”, a precizat omul de afaceri din Măciuca.

Imediat, Nițu a explicat și de ce ar vrea să evolueze în Bănie: „Craiova mă tentează mai mult decât Vâlcea, asta în cazul în care va deveni capitala Olteniei, odată cu reorganizarea teritorială a țării. În plus, Râmnicul are doar 100 de mii de locuitori, comparativ cu Craiova, care e de peste 3 ori mai populată. Ne gândim atât la aspectul economic, cât și la numărul de suporteri pe care l-am putea aduce la stadion. Noi vom merge acolo unde vom fi cel mai bine primiți.”

Sursa: jurnalulolteniei.ro

07 Sep. 2011, 16:27 Stiri
Pe aceeași temă